Elindult a Menő lakás blog!

Magyarósi Csaba 2016 május 25.

(bárcsak be tudnék ide linkelni egy automatikusan induló dobszólót, úgy sokkal hatásosabb lenne az egész)

Szóval: Ádámmal hat éve dolgozunk együtt (talán hét), és most úgy döntöttünk, hogy 2016-ban olyan 2015-ös egyszerre csak két blogot írni, így az Appleblog és az Egy nap a városban mellett elindítottuk a Menő lakásom blogot is, világhatalmi terveinket segítendő.

Kis háttér: az Egy nap a városban blogon már több mint három éve fut a menő budapesti lakásokat bemutató sorozatunk (linkeltem, de kár kattintani, az összes cikket áthoztuk ide), ami az egyik legnépszerűbb tartalmunk volt a kezdetek óta, még belsőépítészettel foglalkozó szolgáltatást is indítottunk a cikkekre építve, akkora volt az érdeklődés. De mindig is éreztük, hogy tematikailag kicsit kilóg a lóláb, úgyhogy jó fél éve elhatároztuk: outsourcingoljuk a sorozatot egy teljesen új blogra, ami kizárólag lakberendezéssel foglalkozik, és ez most meg is történt.

Mit jelent ez? Hát hogy mostantól nem másfél-kéthavonta megy ki egy lakásbemutató, hanem hetente, de ezek mellett lesz még itt egy csomó minden: városi építészet, fejlesztés, újraéled a szintén nagy sikerű, csak csendben kimúlt, a legszebb budapesti lépcsőházakat bemutató sorozatunk, lesznek szakértői cikkek belsőépítészeinktől, akik okos tanácsokkal segítenek titeket és lesznek főleg képekre koncentráló tartalmak is, hogy lássuk, milyen ötletekkel dobnak fel unalmas tereket szerte a világban.

És jön még egy csomó minden, az oldalhoz különféle szolgáltatások is csatlakoznak, amiket egymás után kapcsolunk be a következő napokban, de a lényeg a tartalom, tartalom mindenek felett, most már egyfolytában.

És ti is alakíthatjátok a blogot: ha van olyan tematika, kérdés, nézőpont, amibe szerintetek érdemes lenne belemásznunk, ne hallgassátok el, írjátok le kommentben, minden észrevételt szívesen veszünk.

A blog tehát elindult, Budapest után megpróbáljuk a budapesti lakásokat is szerethetőbbé tenné veletek közösen.

süti beállítások módosítása