Nyolc hihetetlen előre gyártott ház

Magyarósi Csaba 2016 november 08.

Magyarországon az előre gyártott házakról mindig a házgyári lakás, arról meg valami vigasztalan lakótelep ugrik be mindenkinek, hiszen itt tényleg nincs még nagy divatja az ilyesminek. Mármint annak a trendnek, ami világszerte egyre népszerűbb: kiválasztod az otthont, amit előre legyártanak, aztán szinte lapra szerelve kihoznak neked, hogy az építkezés kábé annyira legyen bonyolult, mint egy IKEA bútor összerakása.

Oké, megint túlzok, de értitek: ezek a lakások sokkal gyorsabban összerakhatók, mint a hagyományosok, és az izlandi túrámon például több ilyenben is laktam és néhány közülük egészen fantasztikusan jó volt.

A Design Milk most összeállított egy toplistát néhány előre megépített lakásból és az a helyzet, hogy ezek tényleg bitang jól néznek ki, simán eléldegélnék néhányban.


És ti?

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása