Mivel telik az a bizonyos 4-8 hónap...?

Atilla N. 2016 december 02.

Általában fantasztikus megrendelőink vannak. Jófejek, együttműködőek, tudják, mit akarnak, de hagyják magukat el-elcsábítani jó ötletekkel. Sőt, mindemellett maguk is tesznek abba energiát, hogy kialakuljon a vágyott végeredmény és igen, azt is tudják, hogy az igényes munka bizony pénzbe kerül. Azon viszont kivétel nélkül mindenki megdöbben, hogy egy teljes lakás felújítása miért tart akár 4-8 hónapig - természetesen az átalakítás mértékétől függően ez lehet néha kevesebb, de akár több is. 

Úgyhogy úgy határoztunk, megmutatjuk Nektek, hogy mivel telik el el az idő, egy 55 négyzetméteres lakás teljes átalakítása során:

A végeredményt amúgy itt nézhetitek meg alaposabban

Szakmai szemmel mi az első perctől kezdve látjuk, ahogy a legókockák egymás után a helyükre fognak kerülni. A megrendelőink viszont általában csak a videó második felében (vagyis időben a teljes folyamat 80-85%-ánál) kezdik elhinni, hogy abból a porhalmazból, ami egy bontás után a lakásból maradt, ismét otthon lehet. Mondjuk akkor már nem is akármilyen lesz, hanem igazán M.E.N.Ő.!

Kedvet kaptatok? Keressetek minket bátran!

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Ha beiratkoznál workshopunkra, itt éred el a lehetőségeket.

süti beállítások módosítása