Menő budapesti lakások: Dunára néző fantasztikus lakás

Magyarósi Csaba 2016 december 07.

Vannak rettenetes adottságú lakások, amiknél a lakberendező halált megvető bátorsággal ugrik neki a lehetetlen feladatnak, hogy a végén valami elfogadható, sőt, izgalmas kerüljön ki a kezei közül: ilyen volt például az a közműcsövekkel átszurkált iroda is, amiből Annabella faragott szuper indusztriális otthont.

És vannak olyan ingatlanok, amiknek egyszerűen minden adottsága tökéletes, hibátlan alapanyagok, amikből egy jó lakberendező csodát tud művelni.

Ez a Vörösmarty téren található lakás pont ilyen. Egyrészt a Vörösmarty téren van, ami csodálatos helyszín, másrészt az ablakból látszik a Duna:

dsc03997_1280.jpg

Mondom a Duna:

dsc03998_1280.jpg

Anita tehát ilyen környezetben állt neki a munkának, de attól még, hogy jók voltak az alapok, nem volt könnyű dolga, hiszen itt egyszerűen nem illik tévedni, nem lehet ráfogni egy hibára, hogy az a lakás adottságaiból következik. Néhány éve elvégzett egy lakberendezőiskolát, ez az első munkája, és remekül vitte végig az egész lakáson az elképzelését.

Sehol semmi túlzás, egyszerűen minden szobában jó a hangulat, köszönhetően az egyik legjobb módszernek, ami létezik mostanában: a praktikus, tágasságot és jó tárolólehetőségeket biztosító modern bútorok mellé mindenfelé klasszikus, eredeti darabokat, tárgyakat rejtett el, amiknek történetük van, amitől sokkal otthonosabbá válik a lakás.

A terek mindenhol jók és tele vannak apró figyelmességgel, régi írógéptől minden alkalommal frissen hozott zöld almákig van itt minden.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.