Menő budapesti lakások: Han Solo az ajtóban

Magyarósi Csaba 2017 január 07.

A Menő lakásom blogon az első pillanattól kezdve olyan lakásokat próbálunk bemutatni, amik ízlésesek, amikben számos apró részlet dobja fel az enteriőrt, amikből bárki ötletet meríthet magának a saját lakásához.

A mostani nem ilyen lesz.

Ezt a lakást ugyanis nem bauhaus, vagy biedermeier, hanem darthvader-stílusban rendezték be, ami nem a nüanszok csimborasszója.

Ellenben tök jó poén és vannak a lakásnak bizonyos elemei, amikbe tényleg komoly munkát fektettek a nyilván Airbnb-ztetésre készülő tulajdonosok.

Ilyen például a Han Solo ajtó, amit a Mars mentőakcióban is dolgozó díszlettervezővel készítettek el, és ami tényleg állat, meg közben persze nagyon fura is, mert annyira élethű (amennyiben egy befagyasztott ember élethű lehet), hogy kimondottan illetlenségnek éreztem szegény Hant nyitogatni, meg csukogatni.

Rengeteg munka van a falakra festett jelenetekben, ezek egyébként tök jó minőségűek és ezek adják a legtöbbet hozzá a lakás starwarsosságához abban az értelemben, hogy ezek a legnagyobb területet elfoglaló elemek. De jó az ikeás, csak átfestett halálcsillagos lámpa és a Tie Fighter asztal is, bár nekem a fénykardos világító izék is bejöttek.

Nyilván egyáltalán nem szeretnék beköltözni ide, viszont a Star Wars fanatikus vendégeknek tök jó lehet, főleg, ha bekerül a lakásba az ígért Xbox is, akkor például szerintem még egy Zsivány egyes filmnézős estére is érdemes lehet kibérelni a lakást, van bluray, meg 4K-s tévé is, és amúgy is Darth Vader köszönt a bejáratnál.

untitled.jpgA Star Warsos geg vicces, de ha szeretnél egy igazán igényes menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van szép, eladó vagy éppen felújításra váró menő lakásod, és szerepelnél a blogon, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre.

süti beállítások módosítása