Menő budapesti lakások: A legvagányabb tetőtéri szoba

szucsadam 2017 március 31.

"Tetőtér hetet" tartunk: előző két posztunkban a tetőtérrel foglalkoztunk. Itt megtudtuk, hogyan lehet berendezni, milyen trükköket alkalmazhatunk, és hogyan állíthatjuk meg a beáramló hőséget. Megmutattuk három látványterven azt is, hányféleképp lehet ugyanazt a teret berendezni, kihasználva a tetőtér nyújtott lehetőségeket.

A kiindulási állapot ugye ez volt:

Végül a három látványterv közül az első valósult meg. Amit tegnap a 3D-s terveken láttunk, végül a valóságban is manifesztálódott. Lássuk, hogyan rendezte be végül Andris és Ildi a lakást, és hogy milyen lélegzetelállító lett a végeredmény. 

A család egy olyan házban élt, aminek az egyik része eddig kihasználatlan volt, egykori pajta lehetett. Ezt a részt szerették volna birtokba venni, mégpedig lehetőség szerint kimaxolva a kényelmi lehetőségeket,egy különálló vendégszoba, folyosó, fürdőszoba, infraszauna és multifunkciós szoba kialakításával. Így előkerültek komolyabb technológiai megoldások is.

Süllyesztett tévé és multimédiás központ, sőt egy felfüggesztett projektornak egy kivetítőt is beépítettünk, valamint egy megvilágítható, jegyzetelésre alkalmas üvegtáblát. Elég menő lett:

jegyzetfal_1.jpg

A szoba falai a beépített polcokkal jól kihasználtak, a szeletelt téglaborítással pedig mutatósak lettek. 

Van azonban egy szupertitkos extra ebben a szobában, amit a fotókon nem láthatunk. Ez pedig az íróasztal mögött találjuk, a könyvszekrény

MÖGÖTT!

rs19017_tz_20170313_0075-150.jpg

A könyvszekrény ugyanis csak látszólag könyvszekrény, valójában egy titkos ajtó, amin egy gardróbnak kialakított padlásrészbe lehet feljutni. Ez a remek ötlet egyébként a tulajdonosoktól jött.

@expert{{name:"András", title:"belsőépítész és lakberendező", message:"Fontos kiemelnünk, mennyire jó volt ezen a projekten dolgozni, mégpedig a megrendelők hozzállása miatt. A tulajdonosok ugyanis végtelenül jó fejek voltak, az egész tervezés és kivitelezés során eredményorientáltan álltak hozzá a kérdésekhez, a cél lebegett a szemük előtt, így nagyon jól haladtunk."}}

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten meglévő otthonból, kattints ide Ha neked is van menő lakásod, és eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre.

süti beállítások módosítása