Hogyan alakítsuk partihelyszínné a budapesti erkélyeket?

Annabella és Tamás 2017 július 20.

Patrik cikkében már láthattuk milyen csábító hellyé alakíthatók át a falatnyi erkélyek is. Abban a pillanatban, hogy a lomtárból élettérré változtattuk az erkélyt, biztosak lehetünk benne, hogy a nyári házibulik, családi ünnepségek legfontosabb színterévé is válik.

Mi az, amivel még otthonosabbá és ünnepélyesebbé tehetünk akár egy loggiát is a bulik idejére?

Például lámpafűzérekkel, színes DIY zászlócskákkal, mécsesekkel (szúnyogok ellen leginkább a fáklyákat ajánlunk, melyek olaja gyakran tartalmaz szúnyogriasztó adalékanyagot is):

 

Annak érdekében, hogy a házigazda se szoruljon a tűzforró konyhába, jól jön egy mobil grillsütő, amit helyszűke esetén az erkélykorlátra szerelhetünk:

 

A kiegészítő pakoló- és étkezőasztalkák elhelyezhetők az erkélykorláton, de akár egy faliszekrényben is:

 

Amennyiben ebédre hívjuk össze a társaságot, ne feledkezzünk meg a tűző nap elleni védekezésről sem. Kis helyigénye és könnyű kezelhetősége miatt a legjobb megoldás egy könnyű függöny, melynek ráadásul szemet gyönyörködtető a tánca a lágy esti szellőben.

 

Mi mást is mondhatnánk a fenti képek láttán? Erkélyre magyar! (De csak visszafogottan hangoskodva persze.)

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. 

süti beállítások módosítása