Hangulatos nappalik fehér téglákkal

Horváth Patrik 2017 augusztus 21.

Nem tudunk betelni a téglákkal, ez az igazság. Van valami különös bennük, nem véletlen, hogy szinte bármelyik lakás hangulatát fel tudják dobni, még, ha csupán egyetlen helyiségben is találkozunk velük. Többször is mutattunk már be nyers, tehát barna színű téglákból épített lakásokat, most viszont a fehér színűeken van a sor. Íme, pár nappali, amely beindíthatja a fantáziánkat, ha lakásvásárlás, netalán felújítás előtt állunk.

17-mendani.jpg

10-imagine.jpg

A fehér színű tégláknak megvan az az előnye, hogy színüknél fogva optikailag tágítják a teret, illetve - ahogy látni fogjuk - dekorálni is egy fokkal egyszerűbb és menőbb.

3-colors.jpg

14-leanna.jpg

A minimalista lakásokkal legtöbbször az a baj, hogy a sima, egyszínű felületek miatt túlságosan monoton, rideg vagy unalmas lesz a végeredmény és inkább hasonlít a kégli egy hotelszobára, mintsem otthonra a felújítás után. A téglának (és ebben a tekintetben mindegy, hogy fehérről vagy barnáról beszélünk) megvan az az előnye, hogy rendelkezik textúrával és ez már önmagában elegendő ahhoz, hogy megtörje az előbb említett unalmat.

5-indus.jpg

11-huniford.jpg

2-in.jpg

A fehér egyaránt jól megy a színes felületekhez, a fémhez, illetve a különböző típusú fákhoz is, így az indusztriális stílustól kezdve a bohémon át a vintage-ig bárhol hasznát vehetjük.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. 

süti beállítások módosítása