Tengerparti kunyhók ihlette lakások

Horváth Patrik 2018 január 09.

Manapság, ha lakásfelújításra kerül a sor, a többségnek jellemzően valami modern, olykor minimalista, de legfőképpen esztétikus és letisztult kép lebeg a szeme előtt, ha a végső kinézetre gondol. A durvább képzelőerővel, illetve merészebb fantáziával rendelkezők nem átallanak kitalálni valami témát is, melynek aztán központi szerepe lesz úgy a tervezés, mind a megvalósítás során. A téma szinte bármi lehet, kezdve egy színkombinációtól egy konkrét építészeti stíluson át egészen specifikus és vad dolgokig.

Ilyen vad dolgok lehetnek például a tengerparti kunyhók, melyeknek hangulatát és világát szeretnénk valahogy becsempészni egy jóval nagyobb, de nagyon nem a tengerparton lévő lakásba. A projekt nem lehetetlen, a mostani összeállítás ehhez a témához kíván némi inspirációt biztosítani. Mint látni fogjátok, a fából készült dekor elemek szinte mindenhol jelen vannak és színben is erősen dominál a barna, a fehér, valamint a szürke világosabb árnyalatai. Itt-ott a kék is előkerül, sőt, olykor még a falon lévő képekkel, illetve egy szánt szándékkal elhelyezett szörfdeszkával is ráerősítenek a kívánt hatásra. Jó nézelődést!

1_12.jpg

2_10.jpg

3_11.jpg

4_7.jpg

5_9.jpg

6_13.jpg

7_6.jpg

8_5.jpg

9_4.jpg

Képek forrása: decoist.com

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása