Menő budapesti lakások - Milyen az a lakás, ami olyan, mint egy út?

szucsadam 2018 január 17.
Nem is akármelyik, a 66-os!

Ferinek készítettünk egy örömlakást. Azért örömlakás, mert minden jó összejött: izgalmas igények, jó koncepció, koherens dizájn és egy olyan megrendelő, akivel öröm együtt dolgozni. Én persze már csak a végén, a kész lakásba léptem be (szerencsés helyzet), de így sem volt nehéz kitalálni, mi járt Annabelláék fejében, amikor kitalálták ezt a személyes, izgalmas összhatást.

A kanapé tényleg egy Trabantból készült, mondanom sem kell, nehéz volt találni olyan vállalkozót, aki hozzányúlt ehhez a high-technek épp nem nevezhető matériához, hogy kanapét varázsoljon belőle. Imádtam azt is, ahogyan a meszelt a nyers és a fémfelületek találkoztak. Ezt annyira komolyan vették Annabelláék, hogy fém lábazati elemeket is beterveztek - Misi pedig komoly ábrázattal adta ki a hitetlenkedő mestereknek a feladatot.

A képen nem látszik, de a rejtett ficsör ott látható: a nappali felére helyezett dobogó alatt tárolóhely és egy komplett, kihúzható ágy is helyet kapott. És most ne úgy képzeljétek el, hogy valami görgős megoldást valósítottunk meg: a kihúzható kétszemélyes (!) a parkettával érintkező sínek és kerekek nélkül, a levegőben lebegve csusszan ki, az ellensúlyok a másik oldalon, láthatatlanul teszik a dolgukat. Ez egy elég rossz kép róla, de így már el tudjátok képzelni:

dsc06626.JPG

Szerintem erről az ágyról érdemes lesz majd egy külön posztban megemlékezni.

A kiindulási alap természetesen nem hasonlított a végeredményhez. Ezen a képen látjátok a lakást a vásárlás után, külön szeretném kiemelni a sebtében odaépített rötyit a jobb sarokban. Na, azt azért sikerült egy fokkal tetszetősebbre kivitelezni.

img_3973.jpg

dsc06646.JPG

Kicsi lakás, szinte egyetlen tér az egész, mégis az emelvény miatt logikai elválasztás, és az izgalmas felületek miatt nagyobbnak érezzük. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, reméljük nektek is tetszik.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide.

süti beállítások módosítása