Menő lakás a Szondi utcában: ennél jobban nem is találkozhatnának korok és színek

Magyarósi Csaba 2016 május 25.

Több évnyi Menő lakás írása után azért már nehéz meglepni, úgy értem, láttam már mindent, ami nyilván nem igaz, de elég sok mindent láttam, na ez viszont stimmel. Persze egy jól eltalált lakás akkor is lázba hozza az embert, ha már százat látott korábban, mert mégis egy tök új környezetben érzed hirtelen úgy, hogy ide akármikor be tudnál költözni, ez a Szondi utcai lakás viszont más. Itt nemcsak láttam magam, ahogy az asztalra feltett lábbal nem csinálok semmit: itt éleket nézegettem. Vonalakat. Színeket. Ritmikát. Nézzétek már meg ezt a csodálatos együttállást az Isten szerelmére:

dsc00554_1280.jpg

A lakás tervezésében részt vett Annabella is, aki a csapatunk tagja és aki kiváló ötletekkel segítette az amúgy remek ízlésű tulajdonosok dolgát: hol lenne érdemes átütni a falat, hogyan lehetne praktikus és szép is a végeredmény, satöbbi, a lakók bevallása szerint neki köszönhető, hogy minden jól funkcionál és kényelmes. Ezt nem mindenki tartja szem előtt, pedig végső soron pont erről kell szólnia egy otthonnak és Annabella szerencsére az ilyesmire mindig figyel.

De a lakberendező munkákban nagyon komoly részt vállaltak a lakók is, akik alapos mérlegelés után állapodtak meg a régi bútorokhoz passzoló színekben, formákban.

És a végeredmény tényleg szenzációs lett.

Nézzétek csak, honnan indultak:

És meddig jutottak:

A nappaliban elbontottak egy falat, és az így feleslegessé váló második bejárati ajtóból szekrénykét csináltak. Elmozgatták kicsit a nappalit a hálótól elválasztó ajtót. Az előszóba és a mellette található dolgozószoba közti boltívet eltüntették, és rendes falat építettek közéjük. És így tovább.

Aztán kiválasztották a színeket, meghozták a bútorokat, elkezdték pimpelni a lakást és a végeredmény olyan, hogy leesik az állad: bármerre nézel, úgy harmonikus az egész, hogy első gondolatra egyáltalán nem egymás mellé való színeket, korszakokat válogattak össze, aztán mégis. Kiváló hely, ahol minden igazi, minden működik, mindennek szerepe és sztorija van.

 

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Én menő lakásom projektet, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket, a fenti lakás tervezésében részt vevő Annabellát is. És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, ahol személyes tanácsokkal is segítjük a dolgot. És ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása