Menő könyvespolc? Igen!

Nilla N. 2016 augusztus 27.

Minap eltöprengtem azon, hogy mivel lehet egy hálószobát vagy nappalit még inkább feldobni. Ekkor jutott eszembe, hogy könyvei jó eséllyel mindenkinek vannak, és szerencsére a könyvek száma az idővel nem csökken, hanem nő. Emlékeimben elevenen él, hogy minden karácsonykor volt könyv a fa alatt, és ha a polcaimra nézek, ezek ott sorakoznak még mindig. 

Aztán elgondolkodtam azon, hogy mivel tudnám játékosan, vagy épp elegánsan bővíteni a könyveim tárolási lehetőségét. Az áruházakban kapható polcokra már ráuntam, valami egyedire vágytam. Amikor kutatómunkába fogtam olyan sokféle megoldással találkoztam, hogy azt sem tudtam melyiket válasszam.

Akinek sok könyve van, és újból rendszerezni szeretné megérti, hogy ez nagy döntés. Hogyan rendezzem el őket? Ekkor jött a gondolat, hogy a könyvekkel lakberendezhetek is, legyenek a könyvek a lakásunk díszei!

Mutatok nektek néhány kreatív és mutatós könyvespolcmegoldást, amik jól jönnek majd a káoszban. 

1. akik a Do It Yourself (DIY) vonalat követik:

Csináld magad! Raklapokból például könnyedén tudsz változatos és jól variálható rendszert kidolgozni. Tetszés szerint kedvenc színedre is befestheted a tárolókat. Hasonló találó megoldás a fémcsövekből összeépített hálózat. Ipari jelleget ad a falfelületnek, de a rá kerülő dísztárgyak és könyvek jól puhítják az érzést.

2: akik a geometrikus vonalakat szeretik:

A modern vonalvezetés egyre több otthonban fontos tényező. Többnyire elegáns megoldásoknál találkozunk az egyszerű, letisztult formákkal. Mindemellett a helyes arányok megtartásával nagyon menő és egyben modern eleme lehet a lakásnak a polcrendszerünk.

3: akik az otthonosságot kedvelik:

Gyakran előbukkan padlásról, nagyitól egy-egy felújításra szoruló darab. Ezeket könnyedén át lehet varázsolni valami barátságossá: új kárpit, új szín, új funkció, például szekrényből könyvespolc.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek,  kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, ahol személyes tanácsokkal is segítjük a dolgot. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.