Menő budapesti lakások: óriási betonbarlang egy kis zugból

Magyarósi Csaba 2016 október 27.

Tivadar amúgy informatikus. Ragaszkodik hozzá, hogy az. Azért kell ragaszkodnia hozzá, mert én meg erőltetem, hogy belsőépítész, hiszen már a harmadik lakását látom, ebből kettő be is került korábban a sorozatunkba és rendes informatikus nem csinál ilyesmit: nem lakberendezget nyakló nélkül lakásokat Budapest-szerte és főleg nem alakítja ki a saját stílusát.

De ő ragaszkodik hozzá, hogy mindez csak véletlen: mindig megvesz egy lakást, ami nem tetszik neki, elkezdi felújítani a saját ötletei szerint, elkészül, lakik benne egy ideig, aztán mindig megveszi tőle valaki az ingatlant. Emiatt kénytelen költözni és minden kezdődik elölről.

Jó, most pont nem, ezt már megrendelésre készítette, de akkor is, ő egy informatikus, nappal legalábbis, legfeljebb munkaidő után lakberendez, hobbiból. Ahogy Bruce Wayne meg Batman.

Mindenesetre Tivadar legújabb lakása tök más, mint az eddigiek, mégis könnyű azonosítani, hogy ugyanaz az ember tervezte őket, csak míg azok hangulatos kis vintage-zugog voltak, ez egy indusztriális minimalista.

dsc03892_1280.jpg

De ugyanúgy megvan itt is a hatalmas óriásmatrica a falon, csak itt nem az olasz tengerpartot varázsolja általa a szobába Tivadar, hanem egy újabb falat, csak téglából. A másik fél meg beton. Sok a szürke és a pasztellszín. A belmagasság lélegzetelállító. Fürdő nem szűk, a szobáról leválasztva, épp elég, barátságos, tetején a háló, de még ott is fel tudsz állni. A háló meg madzagokkal leválasztva a térről, hogy mégse legyen olyan ijesztő odafent.

Tibor legújabb lakása is tele van remek ötletekkel, kezdve a spéci, hetekig hegesztett lépcsőktől az anyaghasználat sokszínűségéig, a végeredmény meg annak ellenére tágas és praktikusan mindennel felszerelt, hogy egy apró, nyomorúságos lukat kellett átalakítani.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.