Nyers fal!

Magyarósi Csaba 2017 január 03.

Nyers falat készíteni látszólag a legegyszerűbb dolog a világon, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy ne rakjunk fel semmit az építőanyagra, vagy szedjük le onnan, amit ott találtunk. Az első verzió még talán többé-kevésbé járható út, bár ebben az esetben nagyon meg kell gondolnunk, hogy milyen anyagot építünk be, mert nem minden néz ki egyformán jól.

A kaparás viszont kész pokol, két belsőépítészünk, Eszter és Annabella is megszenvedett már egy-egy egyszerűnek tűnő feladattól.

Esztert ez a mennyezet tartotta fel hetekig:

2b.jpg

Annabellát meg ez a lakás viccelte meg:

screen_shot_2017-01-03_at_07_19_54.png

Persze a szakember azért van, hogy megoldja ezeket a feladatokat, és a végeredményt látva általában meg is éri a vesződség: ha jó a koncepció, jó az alapanyag és azt megfelelően kezelik, ilyen őrületesen jó dolgot tudnak kisülni a nyersítésből:

untitled.jpgHa te is szeretnél egy olyan stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, akik csak a te érdekedben bontanának falat, kattints ide. Ha neked is van szép, eladó vagy éppen felújításra váró menő lakásod, és szerepelnél a blogon, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre.

süti beállítások módosítása