Így néz ki egy minimalista holland családi ház

Magyarósi Csaba 2017 január 17.

Vagyis nem is egy, hanem rögtön kettő: a leírás szerint ezen a környéken túlságosan drága a telek, valami apró kis zsebpiszkot meg nem akartak megvenni a tulajdonosok, ezért döntöttek a képeken is látható spéci megoldás mellett.

A jellegzetességek:

  • a költségek megosztásával megvásárolható lett a nagy telek
  • ami nem akárhol van, hanem a természet lágy ölén
  • annyira lágy, hogy a házak konkrétan az erdő felé végződnek
  • az egyik ház mellett patak is csörgedezik

Viszont ott van a probléma, hogy a szomszéd belelóg a szádba. Hogy oldod ezt meg? Úgy, hogy a tervezők felhúztak a két hát közé egy láthatatlan erőteret. Ennek a része, hogy az egymás felé néző falak vastagok, nincs rajtuk ablak és a két ház közé egy szűk átjárót is raktak, egy kis zöld demarkációs vonallal: ez pont elég ahhoz, hogy hang ne nagyon jöjjön át és a saját térfeleden úgy tudj ücsörögni, mintha csak te lennél, meg a világmindenség.

Egészen addig, amíg a szomszéd kegyetlenül be nem rúg és el nem kezd arról üvöltözni, hogy megrépázza az összes erdei állatot, ha azok nem vigyáznak.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása