Amerikai konyhák némi csavarral

Horváth Patrik 2017 szeptember 18.

Az újépítésű lakások egy jelentős része már jó ideje amerikai konyhával készül, főleg ott, ahol helyszűke miatt teljesen különálló konyhára, esetleg főzőfülkére nincs lehetőség vagy túlságosan sok helyet venne el a nappaliból.

A legújabb trend ennél is tovább megy: egyenesen a nappaliba hozza a konyhát, legalábbis a főzőcskéző részét mindenképpen. Ízlés, illetve hely kérdése, van, ahol a szoba szélén, de van, ahol konkrétan a közepén kapnak helyet ezek a bútordarabok. Tény, hogy a körbejárhatóság miatt a közös főzések így sokkal nagyobb hangsúlyt kaphatnak, valamint, ha egyedül készítjük el a finom falatokat, akkor is egy légtérben maradhatunk a társaság többi tagjával.

Felmerülhet persze, hogy mennyire jó ötlet egy nem csak illatokkal, de olykor szagokkal is együtt járó tevékenységet egy nappaliban végezni, hiszen hiába a legjobb elszívó rendszer, nem véletlen, hogy az éttermek többségében a vendégek nem a konyha tőszomszédságában foglalnak helyet. Akárhogy is, az alábbi belső terek többsége valóban jó hangulatot áraszt és némelyiket elnézve nem is tűnik olyan ördögtől valónak ez a furcsa megoldás.

10_1.jpg

1_11.jpg

2_9.jpg

3_10.jpg

4_6.jpg

5_8.jpg

6_12.jpg

7_5.jpg

8_4.jpg

9_3.jpg

Képek forrása: 4betterhome.com

untitled.jpgHa te szeretnél olcsóbb szállításokat, és átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. 

süti beállítások módosítása