Hogyan változik meg egy panellakás, ha a következő generáció költözik bele?

Tekla F 2019 június 27.

“Rá sem lehet majd ismerni” - válaszolnánk ismereteink szerint a címben feltett kérdésre. Ami ötven éve logikus elrendezésnek tűnt, ma már a legtöbb esetben kényelmetlen, avíttas. A bútorok és berendezési tárgyak, amiket akkor vettek, ma már kidobásra kerülnek, semmi nem marad meg. Hiába könyörgünk sok lakás esetében, hogy tartsák meg a tömör fa bejárati ajtókat, gyönyörű, felújításra váró kilincseket, a legtöbbször repül minden, és adja át a helyét az újaknak.

Ez az ügyfelünk például édesapja lakásába költözik be, ami most így fest:

Az 59 négyzetméteres panellakás esetében kikötés volt, hogy a falak a helyükön maradnak, ahogy a szobák padlója is. Több tárgyat is megtartottunk, a rádiót, az édesapa által készített virágtartót, néhány lámpát. Ezektől eltekintve az igény az volt, hogy a lakás fiatalos, lendületes legyen, valamint lehetőleg a kék legyen a fő színirány.

Egyelőre a moodboard és néhány látványterv készült el, ezeket megmutatjuk most nektek, hogy lássátok, mit lehet kihozni a dolgoból. A moodboardok:

o_sszefoglalo_6.jpg

o_sszefoglalo_8.jpg

o_sszefoglalo_2.jpg

mo_sszefoglalo_12.jpg

És a látványtervek:

Aztán együtt figyelemmel kísérjük, hogyan változik majd meg a lakás, ahogy elkészülünk, ahogy azt is együtt nyugtázzuk, a terveken látható megoldások hogyan alakulnak át majd, amikor valósággá változtatjuk őket.

untitled.jpgTekla, a fenti lakás tervezője annyira új még a csapatban, hogy a weboldala sem készült még el. De ha te is szeretnél ilyen lakást, vagy átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, keress minket, kérd Teklát, kattints ide.