Jótékony akciót hirdet a MagNet Bank + Az Én Menő Lakásom, és a te segítséged is kell

szucsadam 2022 július 20.

Még tavaly kezdtünk el tárgyalni a MagNet bankkal, aki megkeresett minket, hogy csináljunk együtt valami jót. Amióta blogolunk, vagyis kábé tizenöt éve a MagNet bankhoz kötődő együttműködések mindig jók voltak, rögtön rábólintottunk, és elkezdtünk együtt gondolkozni.

Először abban maradtunk, hogy Az Én Menő Lakásom csapata tervezzen egy kisebb helyiséget, közösségi teret, szobát, kórtermet - a sor végtelen hosszan folytatható - egy arra rászoruló, fontos társadalmi munkát végző intézménynek, ők pedig kifizetik a tervezés díját. Korábban már írtunk arról, hogy a csapat mennyire szeret együtt dolgozni egy téren, amikor mindenki beleadja a saját ötleteit, és a végeredményben valahol mindenki benne van, így pedig a közös egység öröme érződik a művön. Legutóbb Csaba stúdióját hozta össze ilyen együttműködés keretében a csapat, ebből:

2_1.png

Ezt hoztuk létre:

2_16.jpg

Mi viszont arra gondoltunk, hogy lemondunk erről a megbízási díjról, hogy ne csak tervek legyenek, hanem meg is valósulhasson valami látványos!

Figyeljetek, látjátok a jótékonysági pingpongot? A MagNet Bank mindig is nagyon jó partner volt az ilyesmikben, ezért visszaütötte a labdát: megköszönték, és további támogatással toldották meg az eredeti összeget, így most már 5 millió forint áll a rendelkezésre. A tervezés, valamint a kivitelezés szervezése, tehát a mi részünk ebben a projektben ingyenes, a fenti összeg a szakmunkások anyag- és munkadíja lenne. 

Soknak tűnik, pedig ez körülbelül egy 50-80 négyzetméteres helyiség felújítására, kicsinosítására, menősítésére elég, és akkor is csak úgy, ha a szakik vagy építőipari vállalkozók is nagyon jó fejek lesznek.

Szóval.

Segítsetek megtalálni a megfelelő helyet, olyat keresünk, ami:

- valamilyen jó ügyet szolgáló intézménynek kell

- ez lehet egészségügy, oktatás, felzárkóztatás, bármilyen segítség

- a csapat részéről előnyben a gyerekekkel foglalkozó intézmények

- olyanok, amelyek valóban rászorulnak a segítségre

A tér lehet:

- közösségi szoba 

- játszószoba 

- váró 

- hálószoba 

- stb.

Egy, maximum két helyiség, főként Budapest és környéke, de megvizsgáljuk a vidéki lehetőségeket is, hátha ott is tudunk találni segítőket, szóval nincs kizárva.

A támogató, a MagNet Bank is jelöl majd három helyet, és végül a csapat fog választani mindebből egyet, egy olyat, ahol a legnagyobb változást tudjuk elérni a rendelkezésre álló lehetőségekből.

Na? Segítetek? Írjatok levelet az info kukac menolakasom.hu email-címre, a tárgy pedig legyen JÓTÉKONYSÁG. Egy hétig gyűjtjük az ötleteket.
süti beállítások módosítása