Menő budapesti lakások: Mi minden fér el 21 négyzetméteren?

szucsadam 2017 május 12.

Zsuzsa és férje tavaly áprilisban vette a lepukkant, aprócska földszinti lakást, hogy megtegye, amit ezekkel meg kell tenni:

kiüsse a válaszfalakat, és egy térként, galériával megspékelve egy élhető kis lakást varázsoljon belőle, kiadásra.

A 24 négyzetméteresként vásárolt ingatlanról később kiderült, hogy csak 21 négyzetméter, így még kevesebb lehetőség adódott arra, hogy minden szükséges funkciót beépítsenek. De azt hiszem, ez elég jól sikerült végül. Lássuk, mi fért bele.

Aprócska konyhasziget.

dsc02612.JPG

Étkező.

dsc02579.JPG

Kanapé, körülötte egy kis lábkinyújtásra, fekvőtámaszozásra, profiknak szaltózásra és keringőzésre is alkalmas térrel.

dsc02581.JPG

Egy ablakba kiülős olvasókuckó. Imádom.

dsc02587.JPG

Egy beépített mini gardrób.

dsc02645.JPG

Egy íróasztal és egy franciaágy a galérián.

dsc02629.JPG

Egy elég jól kinézű fürdőszoba.

dsc02650.JPG

Könyvespolc:

dsc02637.JPG

Az előző bérlő, egy diák, részben azért hagyta itt a helyet, mert

túl jól nézett ki számára.

A másik ok elfogadhatóbbnak tűnt: kutyát szeretett volna tartani. De az első ok jobban hangzik.

A felújítást Zsuzsa barátnője, Ballagi Krisztina vezényelte le, ő egyébként lakberendező és asztalos. De a lépcső tetején látható, különös, növénynek látszó műanyag izé nem az ő ötlete volt, a tulajdonos tette be utólag.

dsc02601.JPG

Ezt alga dekornak nevezik, és olyan élethűen utánozza a növények növekedésének formáit, hogy minden matematikus csak elégedetten csettintene a nyelvével. És mivel Zsuzsa férje bio-matematikusként dolgozik (ne kérdezzétek tőlem, hogy pontosan mit takar, de a lakás fotózásakor épp Brazíliában dolgozott, és mivel a matematika a Földön mindenhol állandó, ezért csak a biológia miatt lehetett ott), neki is biztosan nagyon tetszett. Ilyeneket lehet belőle összepattintgatni:

img_20160617_225413759_hdr.jpg

Szóval ezt lehet kihozni ebből a térből, úgy, hogy még tágasnak is tűnjön a lehetőségekhez képest (a jó helyre illesztett tükrök is segítenek ebben persze).

További képek a lakásról:

untitled.jpgEladó, tutibiztosan menő lakásainkat itt találod. Ha pedig is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten meglévő otthonból, kattints ide Ha neked is van menő lakásod, és eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre.

süti beállítások módosítása