Hatásos belépők, avagy menő zuhanyzók nyomában

Horváth Patrik 2017 október 07.

Bár az igazi kényeztetésről jellemzően mindenkinek a különböző jakuzzi-k ugranak be elsőre, egyre többen kezdik felfedezni a zuhanyzók szépségeit és nem csak praktikussági okokból. A fürdőszoba négyzetméterre vetítve a lakás egyik legdrágább pontja (a konyha általában mindent visz), viszont kulcsfontosságú szerepet tölt be a mindennapos kikapcsolódásban, amit a fürdés öröme okoz.

Tipikus romantikus filmekbe illő jelent, ahogy meggyújtjuk a kád négy sarkában elhelyezett egy-egy illatgyertyát, esetleg mécsest, majd kezdetét veszi a végtelen hosszúságúnak tűnő stresszoldó lubickolás. Ki ne vágyna ilyesmire minden nap, nem igaz? Nos, vannak, akiket annyira nem hoz lázba ez a fajta relaxálás, viszont azonnal lázba jönnek egy hangulatos tusoló látványától.

A zuhanyzókhoz mindössze egy vízforrás szükséges az ember feje fölé, illetve egy vízálló burkolat a talpunk alá, nagyon leegyszerüsítve ennyi az egész. A remek térkihasználás miatt sokkal szabadabban lehet játszadozni egy zuhanyzó megálmodása során és voltak, akik nem csak elképzelték, de meg is valósították mindazt, ami a fejükben volt. Összeszedtünk pár spa-t megszégyenítő fürdőszoba dizájnt, ahol minden a zuhanyzás öröméről szól.

asian-style-walk-in-shower.jpg

beach-style-bathroom-walk-in-shower.jpg

craftsman-bathroom-walk-in-shower.jpg

industrial-bathroom-walk-in-shower.jpg

modern-bathroom-open-shower.jpg

rustic-bathroom-walk-in-shower.jpg

tropical-bathroom-walk-in-shower.jpg

walk-in-showers-for-small-bathroom.jpg

Képek forrása: dwellingdecor.com 

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

 

süti beállítások módosítása