Gondolnád, hogy ennyiféleképpen fel lehet dobni a lépcsőt?

Magyarósi Csaba 2016 június 15.

Na jó, nem biztos, hogy valaha, de hogy az utóbbi idők egyik legizgalmasabb lépcsőválogatása jelent meg a TheMetaPicture.com-on az fix.

Pedig azt gondolhatnánk, hogy nincs ebben a műfajban semmi érdekes, aztán szembejön egy ilyen és máris látod, hogy annyiféleképpen lehet variálni a témát, hogy csak kapkodod a fejed.

Persze azt is tegyük hozzá, hogy minél jobban cifrázzuk a lépcsőséget, annál kevésbé képes az ellátni eredeti feladatát és válik inkább műtárggyá, de olyanná, amiről időnként leesel.

Az elsőn például nem szeretnék részegen lemászni, a másodikon nagyjából sehogyan, a harmadikat józanul is kihívás értelmezni, a negyedikhez hasonlón már másztam, nem életveszélyes, de kalandos, az ötödik simán csak ronda, a hatodik viszont majdnem jó:

cool-stairs-innovative-prototype.jpg

A fenti képekről viszont eszembe jutott Éva lakása. Éva tartja a workshopjainkat arról, hogy miként érdemes nekiállni a lakásfelújításnak, milyen szempontok, ötletek segíthetik a munkát. És Éva otthona volt a második a Menő lakások sorozatban sok-sok évvel ezelőtt, köszönhetően az olyan szuper ötleteknek, mint amit a lépcsőnél láttam: a kis teret úgy sikerült bővíteni, hogy a lépcső alá például szekrények kerültek.

800_h93s0q_eva_17.jpg

800_spbwgh_eva_02.jpg

Ez a megoldás emlékeztet a fentire, annyi különbséggel, hogy nincs konstans életveszély és százszor praktikusabb.

De van még itt puskapor bőven:

cool-exotic-chairs-design.jpg

cool-stairs-artistic-studio.jpg

 

untitled.jpgHa te is akarsz menő lakást magadnak, jelentkezz júniusi workshopjainkra, ahol öt órában egy profi meséli el, hogy mikét tudod a legtöbbet kihozni az otthonodból, vagy kérd  ajánlatunkat a Menő lakásom weboldalon, ahol a legjobb belsőépítészeket és építésszervezőket gyűjtöttük össze neked.

És ha neked is menő lakásod van, alig várjuk, hogy a sorozatunkban bemutathassuk. Küldj levelet erre a mailcímre, és felvesszük veled a kapcsolatot.

süti beállítások módosítása