Ki a franc akarna konténerben lakni?

Magyarósi Csaba 2016 június 28.

A konténerről nyilván egyből valami favela jut eszünkbe Rio elővárosában, ahol bádogházakba zárva nyomorog egy rakás ember és ahol mindenkit folyton megkéselnek, mert a konténerlakás már csak ilyen.

De az a helyzet, hogy csak türelem kérdése az egész: ha rászánod az időt, ahogy egy rossz lakásból, úgy egy konténerből is nagyon sokat lehet kihozni, amit most az Off Grid bizonyított: összeszedett egy rakás ilyen lakást és egyikbe szívesebben költöznénk be, mint a másikba. Nyilván egy igazi otthon nem lenne jó konténerre cserélni, hiszen ezek a bádogdobozok mindig kicsikék, nagy tér tehát nincs bennük, viszont ha valaki nyaralót akar építeni magának, esetleg egy spéci kempinget nyitna, akkor simán el lehet gondolkozni ezekben a 15-30 négyzetméteres kis téglatestekben, amiket így készen 7,5-21 millióért lehet megvásárolni (szóval a konténerséghez képest persze iszonyú drágán, de hát ezek dizájntárgyak, amik főleg arra jók, hogy ihletet merítsünk belőlük).

Az egész csak megvalósítás és ötlet kérdése:

 

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Én menő lakásom projektet, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket. És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, ahol személyes tanácsokkal is segítjük a dolgot. És ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása