Mivel dobjuk fel a konyhapult feletti részt?

Eszter M. 2016 július 29.

Persze, tök egyszerű a válasz rá: díszcsempét kell odarakni. És van is egy rakás remek csempe a piacon, ami tényleg képes feldobni a konyha látványát, de ha más irányba indulnánk el, akkor is van megoldás. Érdekes látványt lehet ugyanis létrehozni, ha a konyhapult feletti részre csempefelület helyett üvegprintet erősítünk a falra!

Saját készítésű fotó, gyerekrajz, régi családi fotó, bármilyen grafika, vagy effekt személyesebbé teheti a teret.

gif.gif

A fotót vagy grafikát edzett biztonsági üvegre kell nyomtattatni, hogy törés és koccanásálló legyen.

Ez a szolgáltatás szinte bármelyik digitális printelő stúdiókban megrendelhető UV álló festékkel, így évekig élénk színű marad a nyomat. Konkrét tippet azért nem adnék, hogy kit érdemes keresni, mert tényleg tele van a város megfelelő stúdiókkal, érdemes megkeresni egy jobb helyet a közelben.

A printelés négyzetméterára 10 ezer forint körül van és a végeredmény személyes és megfelelő együttállás esetén kellően izgalmas!

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, a legmegbízhatóbb, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Én menő lakásom projektet, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket. Atillát is. És megnézheted az esettanulmányokat is, ami alapján nagyjából kiszámíthatod, hogy mennyibe kerülne neked a felújítás.

És ha neked is menő lakásod van, alig várjuk, hogy a sorozatunkban bemutathassuk. Küldj levelet erre a mailcímre, és felvesszük veled a kapcsolatot.

süti beállítások módosítása