Ülj ki az ablakba!

Magyarósi Csaba 2016 július 31.

Régebben mindenhol csak lőrésszerű ablakok voltak, azért, mert ezek tényleg lőrések voltak, aztán ahogy egyre kevesebbszer dúlták fel klímaváltozás elől menekülő hordák Európát és ahogy az építészet lehetővé tette, egyre nagyobb ablakokat vágtak a házak falára, kezdve a gótika hatalmas rózsaablakaitól a csupa üveg felhőkarcolókig.

Nyilván túlzásba is lehet esni, de amikor elnézzük ezeket a képeket, arra gondolunk, hogy talán mégsem: igenis ér egy családi ház teljes falát ablakra cserélni, főleg, ha azt sikerül valamilyen módon az épület szerves részévé tenni, és most pontosan ez történt. A lent látható ablakok ugyanis ülő és fekvőhelyek is egyben, nehéz elképzelni ennél kellemesebb környezetet egy nyári estén vagy egy tavaszi, őszi, téli, igazából akármilyen délutánon:

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, a legmegbízhatóbb, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Én menő lakásom projektet, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket. És megnézheted az esettanulmányokat is, ami alapján nagyjából kiszámíthatod, hogy mennyibe kerülne neked a felújítás.

És ha neked is menő lakásod van, alig várjuk, hogy a sorozatunkban bemutathassuk. Küldj levelet erre a mailcímre, és felvesszük veled a kapcsolatot.

 

süti beállítások módosítása