Menő budapesti lakások: ezer apró csavarral a zseniális kégli felé

Magyarósi Csaba 2016 szeptember 23.

Airbnb-s lakást lehet megúszósan is tervezni, mert úgyis kiveszi majd valami, meg úgy is, ahogy Anna. Egyszer már bemutattuk egy munkáját, amiben az volt a truvájság, túl azon, hogy remekül nézett ki, hogy a Közel-Keletről, sok ezer kilométerről tervezte meg. Járt itthon felmérni a lehetőségeket, de alapvetően távvezérléssel ment a munka a távolból, mégis tök jó lett a végeredmény.

Most akkor képzeljétek el, mire képes Anna, ha hazaköltözik!

screen_shot_2016-08-30_at_1_06_03_pm.png

Pedig nézzétek már, honnan indultak:

Közös ebben és a korábbi lakásban is a csavar, illetve a csavarok sora: olyan ötletek, amik nem szükségszerűek, de amiktől sok nagyságrenddel izgalmasabb lesz a lakás.

Itt ezek közé tartozik a teraszon logó két hintaszék, ahonnan a szomszédos vásárcsarnokot tudod nézegetni, miközben pihensz vagy épp borozgatsz valakivel. Megállna a lakás ezek nélkül is? Naná! Sokat adnak a hangulathoz? Hát persze!

dsc03433_1280.jpg

dsc03432_1280.jpg

Ugyanez a helyzet a háló-zuhanyzó kombóval, ami már csak a kombóvolta miatt is izgalmas: kiveszed a lakást és az ágyból kukkolod a barátod/barátnőd zuhanyzás közben, ami nyilván remek kezdőpont egy romantikus budapesti kiruccanáshoz (van zárt fürdő is, ha valaki a haverjával jön). Itt egyébként kizárólag bronz és rézárnyalatú anyagokat használt, még egy csavar se lehetett króm vagy ezüstszínű.

És akkor ott van az a remek mosdó-faasztal-falikép-trió tükörrel, gyönyörű csapteleppel, ami önmagában is feldobna egy egész lakást, itt azonban Anna még be is lógatott néhány izgalmas lámpát a mennyezetről, nehogy azt hidd, hogy elfogyott a puskapor (és van olyan része a lakásnak, amit a lányával közösen alakított ki!).

 

A nappali barátságos, de azért van benne egy iMac, meg egy rádió, aminél semmi sem passzol jobban ebbe a környezetbe (lehet, hogy egyből megvolt, de azt is el tudom képzelni, hogy Anna hónapokig nézelődött, mire megtalálta).

A beszélgetősarok a bútorok miatt emlékezetes:

dsc03425_1280.jpg

A majdnem mindennel felszerelt konyha meg azért, meg praktikus és mert sikerült itt felhalmozni a világ összes régi kávédarálóját (már ne is keress ilyesmit a piacokon - egyébként 44 darab daráló került ide, amiket Anna évtizedek óta gyűjt).

screen_shot_2016-08-30_at_1_05_32_pm.png

screen_shot_2016-08-30_at_1_05_03_pm.png

dsc03408_1280.jpg

Ja, és a kis tér ellenére sikerült berakni még egy hálószobát a konyha és a fürdő fölé:

screen_shot_2016-08-30_at_1_01_27_pm.png

Szóval két háló, két fürdő, jó közösségi terek, hangulatos terasz és egy rakás ötlet kevés négyzetméteren.

A belsőépítészet csodálatos dolog, Csupor Annának meg nagyon megy ez a dolog!

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása