Egy egész lakás egyetlen fekete dobozban

Magyarósi Csaba 2016 október 18.

Till Könneker 1980-ban született Nyugat-Berlinben, jelenleg a svájci Bernben él és alkot és főleg azzal foglalkozik, hogy összegyűjt mindenféle lomot, aztán megpróbál ezekből valami hasznosat faragni (mintha csak az NSZK és NDK kapcsolatát próbálná egymaga leképezni!).

Egyik ilyen projektje az Élő Kocka, ami lényegében egy polcrendszer, némi extrával. A polcokat ugyanis elég ügyesen személyre tudod szabni, így lényegében mindent rá tudsz pakolni, amire szükséged van: cipőket, ruhákat, könyveket és még egy dolgozófelületet is k tudsz alakítani neki.

5536bdbb4d8ae.jpg

Az igazi csavar azonban a szekrény mögött kezdődik, ott ugyanis egy hatalmas tárolószoba van, ahová biciklitől az összes átmenetileg felesleges lomig bármit be tudsz zsúfolni, plusz a doboz tetején meg ott a hálószoba, hogy az se használjon plusz helyet.

Nyilván egy akármilyen lakást borzasztóan agyon tud nyomni egy ilyen doboz, viszont ha van egyetlen hatalmas nappalid és ott kéne kulturált körülmények közt elhelyezni mindent, akkor ez a doboz jó ötletet adhat a problémák megoldásához.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása