A fekete-fehér szőnyeg csodákra képes a lakásodban

Andris és Ildi 2017 május 09.

Mostanában sok helyen találkozunk egyszerű, fehér falakkal, fehér padlóval, és az ehhez passzoló halvány színekkel, amit jobb esetben megtör egy-egy merészebb párna vagy lámpabura. De a legtöbbször még ez sincs: ha az ember magának rendezi be a lakást, sokszor nem mer kiszakadni a biztonságot nyújtó, könnyen elsajátítható megoldások bűvköréből, pedig néhány jól megválasztott részlet sokat dob az otthonunkon.

Ilyen például a szőnyeg.

Egy folyamatban lévő munkámhoz a napokban fekete-fehér szőnyegeket keresgéltem. A felhozatal végtelen, hiszen ez örök klasszikus, mindennel kombinálható, úgyhogy arra gondoltam, készítek nektek pár montázst. Hogy ti is lássátok a lehetőséget, milyen jól mutatnak akár a legegyszerűbb darabok is a különböző hangulatú enteriőrökben.  

1_10.jpg

Az első egy egyszerű fekete-fehér csíkos szőnyeg, ami egy friss, modern, skandináv beütésű lakás csendesen megbújó, de remek alapja lehet. Természetes színek, anyagok, néhány üde, piros/narancs kiegészítővel (Fotó a falon: Molnár Alida). 

2_8.jpg

A következő terv egy fokozattal határozottabb skandináv vonal, már jobban elmegy a klasszikus monokróm irányba, de annak szigorúságát lazítja a nagy növény, a természetes anyagok keveredése és néhány kicsit színesebb fotó a falon (Fotók: Molnár Alida)

3_7.jpg

A harmadik egy klasszikusabb hatású enteriőr, vörös és kék kiegészítőkkel. Ugye milyen friss és üde tud lenni az erős, határozott színek összhangja? (Festmény: Baráth Áron)

Végül válogattam néhány enteriőr fotót, amikből szintén lehet ötleteket csemegézni. Először is a Merci-Ancsa dekorról:

Másodszor sok más helyről:

untitled.jpgEladó, tutibiztosan menő lakásainkat itt találod. Ha pedig is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten meglévő otthonból, kattints ide Ha neked is van menő lakásod, és eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre.

süti beállítások módosítása