Hogyan használjuk a kék színt és a növényeket a fürdőszobában?

Andris és Ildi 2017 augusztus 04.

Mutatunk nektek egy válogatást, amiből elleshettek pár egyszerű, de annál mutatósabb trükköt, hogyan legyen otthon mindig nyár. A recept: kell hozzá jó sok fehér szín, na meg a kéknek egy gyönyörű, friss, élettel teli árnyalata.

Ha megtetszenek a képek, és ti is belevágnátok, néhány tipp tőlünk:

  • Jó ha figyelünk arra, hogy a mintás, erős szín ne uralkodjon minden felületen, tartsuk szem előtt a kevesebb, több elvét itt is.
  • Válasszunk ki egy fókuszfalat, oda vigyük csak fel a mintás csempét, például a kád felé vagy a tusolóban. A többi falat hagyjuk semlegesen. 
  • Kiegészítőnek használjunk sok természetes anyagot, fát, de extrázhatunk egy kis márvánnyal is.
  • Illetve már korábban is írtunk róla: ne féljünk a növényektől. A lakás arculatának, ha jól ügyeskedünk, nemhogy kárára válik, de az otthon dísze is lehet a sok zöld. És ahogy látjuk, ez érvényes a fürdőszobára is.

 

apartmenttheory_com.jpg

buzzfeed_com.jpg

costume_dk.jpg

cybball_com.jpg

decorpad_com.jpg

decorpad_com_1.jpg

designsponge_com.jpg

designsponge_com_1.jpg

leannefordinteriors_com.jpg

pinterest.jpg

pinterest_com.jpg

pinterest_com_1.jpg

pinterest_com_2.jpg

refinery29_com.jpg

younghouselove_com.jpg

Ha hasonlót szeretnétek Ti is, itt van néhány itthon is elérhető példa:

 

 

untitled.jpg 

 Ha te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. 

 

 

Képek forrása: apartmenttherapy.com, buzzfeed.com, costume.dk, cybball.com, decorpad.com, designsponge.com, leannefordinteriors.com, pinterest.com, refinery29.com, younghouselove.com, rokfort.hu, marrakeshcementlap.hu, moza.hu, csempebox.hu, falburkolat.com

süti beállítások módosítása