Menő home office-ok a világ minden tájáról

Horváth Patrik 2017 augusztus 28.

Nem is annyira rég írtunk az otthoni munkavégzésről, most viszont olyan lakásokat mutatunk meg Nektek, melyek kialakításánál fontos szempont volt az, hogy a mindennapok során ne csak a szórakozásé, hanem a munkáé is lehessen a főszerep.

2-vilag.jpg

Szinte csak a szivar hiányzik erről a képről. A rengeteg fa felhasználása mellett külön érdekesség, hogy bár úgy tűnhet, valójában nincsen elhúzható ajtó és ez a már-már hivalkodó szoba valójában a houstoni lakás legsötétebb része is egyben.

3-vina.jpg

Az előbb látott helyiség szinte teljes ellentéte ez a kertre néző pici szoba. Bár a ház, melynek része igencsak nagy, maga az iroda benne meglepően kicsi. Bár az asztal fölött található vasdarabon aligha húzódzkodnak, az ágynak szinte biztosan hasznát veszik egy-egy sziesztánál.

4-bold.jpg

Mintha a hetvenes évek hangulata keveredne a maival. A bútorok nagy része egyértelműen retró hatást kelt, a padló, az éppen csak látható nyers tégla, valamint a hatalmas ablak viszont abszolút a XXI. századot idézi - a szőnyegről már nem is beszélve.

6-ew.jpg

Ilyen az, amikor valaki halálosan komolyan veszi a home office-ból az office szót. Tény, hogy irodának kiváló, viszont, ha az ablakkal tarkított falak nem árulkodnának róla, azt hihetnénk, hogy egy cég legfelső emeletén járunk. A polcrendszer csak a legszükségesebbeket tartalmazza, ami egy elnöki irodához kell: könyvek és dísztárgyak.

7-sonya.jpg

Végtelenül egyszerű lakás Brooklyn-ból, mely simán Pesten is lehetne. A dizájn nem kiemelkedő, a praktikus kialakítás viszont figyelemre méltó. Tulajdonosa vélhetően csak ritkán dolgozik otthonról, így jó szolgálatot tehet a szekrénybe rejtett mini iroda, melyet egy szempillantás alatt el lehet tüntetni, így a lakás sokkal inkább érződik egy otthonnak.

11-harlem.jpg

Micsoda színek! Van itt minden a vitrintől kezdve az öreg vezetékes telefonon át az üvegből készült dohányzóasztalig minden. A kék színekkel operáló lakás egyébként New York egy másik kerületében, Harlemben található.

17-ninewells.jpg

A fehér, fekete, ezüst és zöld színek kombinálásával - minimális jó ízlést feltételezve - szinte képtelenség mellé lőni. A kotyogós kávéfőzőt látva itt bizony kemény munka folyhat.

20-italy.jpg

Ez a lakás szintén New Yorkban található. Több részlet önmagában is érdekes, de egymás mellett látva a padlót, az asztali lámpát és a falba vert szobrokat kifejezetten izgalmas összképet eredményez.

Képek forrása: homedesignlover.com

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. 

süti beállítások módosítása