Egy szürke konyha nem lehet menő? Azt csak hiszed!

Horváth Patrik 2018 február 07.

A konyha a nappali mellett a lakás egyik legfontosabb pontja, azt hiszem, ebben a legtöbben egyet értünk. Egy fajta közösségi hely, amely nem mellesleg helyet és teret ad a főzésnek és ez által a kreativitásnak is. A lakások vagy mondjuk úgy, áhított lakások nagy részt meleg színekkel operáló konyhabútorokból állnak, itt egy kis vajszínű szekrény, ott egy vörösbe hajló pult, nem elfeledve természetesen a hangulatot nagyban befolyásoló virágokat, fából készült dolgokat és egyéb növényeket.

Katalógusokban és az interneten ugyanakkor egyre többször találkozni kifejezetten hűvös tónusokat és színeket felvonultató installációkkal, amelyek fotókon tényleg lenyűgözően festenek, de a mindennapokban valljuk be, elég kevés ember érezné jól magát egy olyan helyiségben, ahol a fekete és a szürke különböző árnyalatai dominálnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezeknek a színeknek tiltólistán lenne a helyük, éppen ezért hoztunk pár olyan konyhát, melyekbe egész ügyesen csempészték be őket.

1-eileen.jpg

11-un-gyve.jpg

15-cucina.jpg

16-francis-ve.jpg

18-country.jpg

19-lakeview.jpg

2-plateua.jpg

20-mod-con.jpg

7-art.jpg

Képek forrása: homedesignlover.com

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása