Olyan nyereményjátékot hirdetünk, hogy nem hiszed el

szucsadam 2018 február 28.

Na kérem.

Azt talán mindenki tudja, hogy az Én Menő Lakásom blog társszerzői egy egyébként sikeres tervezőcsapat tagjai, illetve az építésszervezőnk, Misi tollából is olvashattunk már itt hasznos írásokat. Aki nem tudná, milyen elképesztően, hihetetlenül (ésatöbbi) menő csapat ez, az itt olvashat rólunk bővebben.

A lényeg: mi megvalósítjuk az átverések nélküli, emberközeli és átlátható építkezést Budapesten. Ez az a három jelző, amiket általában az első építkezésed után kihúzol az építőipar tulajdonságai közül a fejedben.

jatek2_1.jpg

Ebbe a tervezői csapatba keresünk most egy új embert, aki dinamikus, szeret ügyfelekkel dolgozni, és szeretne egy olyan csapat tagja lenni, ahol nincs alá-fölérendeltségi viszony, csak közös munka van, abból viszont annyi, amennyit csak szeretnének. Nem kell, hogy sztárépítész legyél, a Menőlakásom csapatában általában sok lelkes pályakezdő, és több építész is sikeres lett. Szeretik, amit csinálnak, és ezért az ügyfelek is szeretik őket.

Szóval: ha van kedved a csapat tagja lenni, jelentkezz! Mondom azt is, hogy miért.

A kiválasztás ugyanis nagyon menő lesz (hűen a nevünkhöz). Első körben egy, a Metrodom ingatlanfejlesztő által épített lakóparkban található lakást kell megtervezni, viszonylag nagy kötöttségekkel, megszorításokkal. A pályamunkák beküldésére három-négy hét áll majd rendelkezésre, ezeket átnézzük, és kiválasztjuk azokat, akiket behívunk a második fordulóra. A beküldött munkákat pedig bemutatjuk a blogon is, természetesen.

A második forduló egy pesti lakásban lesz majd, amit kibérlünk erre a célra. A lakást ott helyben kell berendezni, méghozzá igazi bútorokkal, nem szoftverrel, nem papírlapon, hanem a való életben. Erről a folyamatról pedig egy őrületes videó készül Magyarósi Csaba műsorvezetésével. A zsűri a Én Menő Lakásom csapata lesz, ők bírálják majd a jelentkezőket.

Két nyereményt osztunk ki.

Az egyik nyeremény rögtön az első forduló után jön: a Különdíjasnak egy szerződési lehetőség lesz a Metrodommal nettó 500.000 Ft értékben. A tervező megvalósíthatja azt a lakást, amit az első fordulóban megálmodott.

A másik nyeremény pedig egy minimum egy éves tagság az Én Menő Lakásom csapatában. Az arca, a neve, a referenciái kint lesznek az oldalunkon, és a beérkező ügyfeleket hozzá is irányítjuk.

Na, milyen?

Szóval ha belsőépítész vagy, esetleg nem vagy belsőépítész, de érdekel a dolog, és azért tudsz bánni valamilyen tervező szoftverrel, és van érzéked hozzá, meg persze szeretnél egy sok ügyféllel dolgozó, jó csapat tagja lenni, jelentkezz ezen az email-címen.

A részletes Játékszabályzat ITT OLVASHATÓ. Az első fordulóban leadandó munkákkal kapcsolatos instrukciók itt találhatóak és tölthetőek le. Munkára fel, és találkozunk márciusban egy őrült jó forgatáson!

A játékban partnereink a Metrodom ingatlanfejlesztő.

süti beállítások módosítása