Lezártuk a játék első fordulóját, amiben tervezőt keresünk a csapatunkba

szucsadam 2018 március 27.

Na kérem.

Egy hónapja hirdettük meg, hogy az én Menő Lakásom csapata felvesz tagjai közé tehetséges belsőépítészet iránt érdeklődő jelentkezőt. Ezt írtuk: “Nem kell, hogy sztárépítész legyél, a Menőlakásom csapatában általában sok lelkes pályakezdő, és több építész is sikeres lett. Szeretik, amit csinálnak, és ezért az ügyfelek is szeretik őket.”

És ez így is van.

jatek2_1.jpg

Összesen 28 (!!!) pályázat érkezett be tegnap éjfélig, ami a játékszabályzat szerint a leadás határideje volt. A tervek már az Én Menő Lakásom és a Metrodom ingatlanfejlesztő építészeinél vannak, akik átnézik és véleményezik azokat a következő néhány napban (az első fordulóban tervezett lakás a most épülő Metrodom Parkban helyezkedik majd el, a Különdíjas meg is valósíthatja a terveit majd).

Három embert választunk ki, akik bekerülnek a második fordulóba, és egy videóban szerepelve megmutathatják, milyen az, amikor élőben tervez az ember, nagyon szoros határidővel.

Nagyon fontos: a forgatás jövő héten zajlik majd, de a második körösöket még két-három napba telik kiválasztani, így a határidő most is szoros lesz, és rugalmasságot követel meg tőlünk, és a jelentkezőktől is.

Köszönjük mindenkinek a jelentkezést, hármótokkal találkozunk jövő héten!
süti beállítások módosítása