Kiválasztottuk a döntősöket, akik már el is kezdték a munkát a jövő heti forgatásra

szucsadam 2018 március 30.

Végül összesen 29 pályamunka érkezett az Én Menő Lakásom játékára, amiben új csapattagot keresünk, és amiben egy 500.000 forint értékű szerződési lehetőséget is felajánlunk a Metrodom ingatlanfejlesztővel.

Az elmúlt két napban a beküldött pályázatokat néztük át, egyrészt az Én Menő Lakásom tervezőiből álló zsűri, másrészt a Metrodom építészei. A reakció egyhangúlag az volt, hogy

mindenki meglepően magas minőségben dolgozott, nagyon ügyes ötletekkel találkoztunk, szóval mindenki komolyan vette a munkát, és beleadott mindent.

Ezt pedig nagyon köszönjük, és innen küldünk hatalmas tapsot ezért a résztvevőknek.

A zsűri minden tagja több névre szavazott, akiknek 5, 4, 3, 2, és 1 pontot osztott ki. Így kialakult egy nagyjából 10 nevet tartalmazó lista (hiszen voltak, akikre többen is szavaztak), akiknek összesítettük a pontjait, és a pontszám alapján meglett a legjobb három versenyző.

Bíró András, Karancz Ákos, Zöldi-Skoumal Judit (a legjobbak között volt még Magyar Anikó is, de ő nem tudott részt venni a videós forgatáson, így inkább visszalépett)

A Különdíjasunk, vagyis az, aki végül meg is valósíthatja a Metrodom Parkba tervezett lakást: Saskőy Vanda.

Gratulálunk ezúton is, levélben is elküldtük már nekik a további instrukciókat.

Egy kis ízelítőt is nyújtunk a beküldött pályamunkákból. Ez volt az eredeti, kiindulási állapot:

ke_pernyo_foto_2018-03-08_11_22_22.png

Ez lett belőle:

Szeretnénk azonban minden résztvevőnek küldeni egy visszajelzést a munkájáról, a zsűri valamelyik tagja a következő napokban, hetekben mindenkinek küld majd egy rövid írást erről. Azok, akik elfogadták egy válaszlevélben, hogy a munkájukat kitehetjük, azoknak hamarosan egy külön posztban is helyet adunk, hogy az olvasók megismerkedhessenek a munkáikkal, vagy azok egy részletével.

Köszönjük még egyszer mindenkinek, hamarosan pedig egy őrölt jó videót láthattok itt a blogon a három továbbjutó kalandjairól EGY PANELLAKÁSBAN.

süti beállítások módosítása