Az egyik tervezőnk festményeire nézel esténként, és nem is tudsz róla?

szucsadam 2018 október 02.

Kevesen tudják - még az Én Menő Lakásom ügyfelei között is -, hogy egyik tervezőnk, Ildi fest.

Ő Ildi:

ildi.JPG

Nagyon szépen lehet látni, mennyire harmóniában vannak Ildi lakástervei és festményei, mégis, egészen más terület a kettő. Nem beszélve arról, hogy míg a tervezői munkájában mindig ráhangolódik a megrendelőkre, és hozzájuk igazítja a tervet, addig itt teljesen kikapcsolhat, teljes a szabadsága, kizárólag saját magának kell megfelelnie. De ami közös: mindegyik alkotásában a természet felé fordítja a tekintetét, kedvence a letisztult, általában fehér felületet megtörő élénk levél, virág, gorilla.

Különleges alkalom még nekem, a csapat tagjának is, hogy láthatom a képeit, de most végre sikerült. A Most bisztróban ugyanis a falon az ő képeit láthatjátok. Már több mint egy éve (nekem is új volt az infó).

Van egy olyan festménye, amit itt nem látni, és amiről egy másik tervezőnkkel, Eszterrel pont néhány héttel ezelőtt leveleztünk.

ve_nusz.jpg

Eszter, aki sokkal inkább jogosult bármit mondani egy képről, lévén grafikus, ezt írta:

@expert{{name:"Eszter", title:"tervező", message:"A Vénusz kép gyönyörű, pedig vékony jégre merészkedett Ildi, Botticelli ikonikus nőalakját közhelyszerűen idézik úton-útfélen, ő mégis hozzá mert nyúlni a témához, és keze alatt Vénusz másodszor is megszületett, anélkül, hogy giccsé válna. Mindez Ildi finom festői eszközeinek köszönhető a téma romantikájának ellentmondó száraz ecsetvonásoknak, a visszafogott finoman monokolor színhasználatnak, és a grafikailag naívan leegyszerűsített arcvonásoknak. Az ecsetvonások mozgalmassága feszültséget ad az arcnak, amitől az elevenné válik."}}

untitled.jpgSzeretnéd, ha Ildi tervezné át a lakásodat? Ha te is átverések nélkül, megbízható, tehetséges stábbal végzett munkára vágysz, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre.

süti beállítások módosítása