Hogyan változik meg egy panellakás, ha a következő generáció költözik bele?

Tekla F 2019 június 27.

“Rá sem lehet majd ismerni” - válaszolnánk ismereteink szerint a címben feltett kérdésre. Ami ötven éve logikus elrendezésnek tűnt, ma már a legtöbb esetben kényelmetlen, avíttas. A bútorok és berendezési tárgyak, amiket akkor vettek, ma már kidobásra kerülnek, semmi nem marad meg. Hiába könyörgünk sok lakás esetében, hogy tartsák meg a tömör fa bejárati ajtókat, gyönyörű, felújításra váró kilincseket, a legtöbbször repül minden, és adja át a helyét az újaknak.

Ez az ügyfelünk például édesapja lakásába költözik be, ami most így fest:

Az 59 négyzetméteres panellakás esetében kikötés volt, hogy a falak a helyükön maradnak, ahogy a szobák padlója is. Több tárgyat is megtartottunk, a rádiót, az édesapa által készített virágtartót, néhány lámpát. Ezektől eltekintve az igény az volt, hogy a lakás fiatalos, lendületes legyen, valamint lehetőleg a kék legyen a fő színirány.

Egyelőre a moodboard és néhány látványterv készült el, ezeket megmutatjuk most nektek, hogy lássátok, mit lehet kihozni a dolgoból. A moodboardok:

o_sszefoglalo_6.jpg

o_sszefoglalo_8.jpg

o_sszefoglalo_2.jpg

mo_sszefoglalo_12.jpg

És a látványtervek:

Aztán együtt figyelemmel kísérjük, hogyan változik majd meg a lakás, ahogy elkészülünk, ahogy azt is együtt nyugtázzuk, a terveken látható megoldások hogyan alakulnak át majd, amikor valósággá változtatjuk őket.

untitled.jpgTekla, a fenti lakás tervezője annyira új még a csapatban, hogy a weboldala sem készült még el. De ha te is szeretnél ilyen lakást, vagy átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, keress minket, kérd Teklát, kattints ide.

süti beállítások módosítása