Így tudunk távolról lakást tervezni neked

szucsadam 2020 április 06.

Természetesen ahogy minden területet - a videós konferenciás megoldásokat leszámítva -, az építőipart, de még a tervezést is megcibálja az otthonmaradás. Mi az Én Menő Lakásomnál az első perctől, jóval a hivatalos szigorítások előtt bevezettük az otthonmaradós üzemmódot. A lakásokban a szakik dolgoztak, még mindig dolgoznak, de egyre többen maradnak otthon közülük is.

Adja magát, hogy ha a kivitelezés le is áll, a tervezésnek nem kellene. Nincs jobb alkalom arra a mostaninál, hogy KITALÁLJUK, mi lesz utána.

Persze a tervezői munka egy része is személyes találkozáshoz, felméréshez kötött, de nem feltétlenül. Ezért mi most újragondoltuk a tervezési folyamatokat, és kitaláltuk, hogy tudunk veletek együtt dolgozni úgy, hogy egyelőre nem tudunk találkozni, és nem is tudjuk megnézni a szóban forgó ingatlant sem. De mondjuk borzasztó hatékonyan tudunk üvegfalterveket készíteni a mosogatóhoz, és a teret is elég jól érezzük látatlanban is, hogy mást ne említsünk.

retro_festett_bu_torok_montage_d_1.jpg

Az alább felsoroljuk, miket kell látnia a tervezőnek ahhoz, hogy elkezdje a munkát. Természetesen a lentiek nem pótolják a személyes benyomásokat, de mivel minden bizonnyal nem kezdődik el a felújítás a járvány lecsengéséig, "garanciaként" a kezdéskor kimegyünk mindent ellenőrizni.

Szóval mi így szednénk össze, hogyan tudunk együtt dolgozni:

A" csomag - térrendezés, műszaki átalakítás

Tervezés előtt kérünk:

  • fotókat a lakásról - amennyiben már áll, nem most építik
  • méretezett alaprajzot - amennyiben nincs, segítünk, hogyan állj neki lemérni, sőt ha kell, küldünk egy lézeres távolságmérőt, és megtanítunk, hogyan használd
  • egy részletes leírást:
    • benapozottság, tájolás, emelet, kilátás
    • hol van kémény, milyen a fűtés, hol vannak a mérőórák (villany, gáz, víz), a fontosabb strangok, merre van szomszéd, kb. milyenek a válaszfalak, egyéb egyedi jellemzők
    • elképzelések, igények a leendő lakással kapcsolatban: hosszú- / rövidtáv, hányan lakják majd, főbb funkciók (pl. otthoni munkaállomás), személyes preferenciák (bidé, walk-in shower, kád, galéria, vetítővászon, egyterűség/felosztottság stb.)

felsoerdo_2_1.jpg

Amit garantálunk:

  • telefonos/videótelefonos beszélgetések
  • 15%-os kedvezmény a tervezési díjból a járvány idején kötött szerződésekre
  • a kivitelezés előtt ellenőrizzük a tervet a helyszínen (járvány lecsengése után)
"B" csomag - berendezés, hangulat, dizájn

Tervezés előtt kérünk:

  • inspirációs képeket pl. Pinterestről, és/vagy egy leírást a kedvelt stílusról. Ha nincs ilyen, szóbeli megbeszélés alapján válogatunk ki mi képeket, és te kiválasztod, melyik tetszik neked
  • telefonos/videótelefonos beszélgetések, igényfelmérés
  • fényképeket a jelenlegi állapotról

Amit garantálunk:

  • 15%-os kedvezmény a tervezési díjból a járvány idején kötött szerződésekre
  • a berendezési tárgyakat webshopon elérhető termékekből válogatjuk. Amennyiben 1 éven belül kivonják a forgalomból, díjmentesen újat keresünk. Amennyiben a tárgyak valós színe, anyaga mérete nem felel meg a webshopon megjelenítetthez képest, és emiatt vissza kell küldeni, díjmentesen újat keresünk.

A járványhelyzethez kapcsolódó különleges ajánlatunk: minden tervezési szerződés megkötése mellé ügyfeleink egy ingyenes lakberendezési tanácsadást ajándékozhatnak a jelenlegi helyzetben segítő szolgálatot végző egyik ismerősük számára, pl. egészségügyi dolgozó, rendőr, szeretetszolgálat munkatársa stb. A személyes tanácsadásra természetesen a járványhelyzet végeztével tudunk sort keríteni, kivéve, ha távbeszélgetés útján is megoldható.

ke_pernyo_foto_2020-04-06_9_25_45.png

rs19015_tz_20170313_0061-150_2.jpg

Sokat vagy otthon? Most van időd átgondolni milyen környezetben szeretnél lakni - nekünk pedig van időnk megtervezni!

untitled.jpgSzeretnéd, ha a járvány alatt megterveznénk a lakásodat? Ha te is átverések nélkül, megbízható, tehetséges stábbal végzett munkára vágysz, kattints ide.

süti beállítások módosítása