A tél legmenőbb kelléke: a kandalló

Horváth Patrik 2017 október 30.

Szomorú vagy sem, de lassan beköszönt a tél, igaz, még javában fent vannak a fán a színes levelek. Bár havat az elmúlt években nem sűrűn láttunk, azért valószínűleg mindenki fantáziájában ott élnek a klasszikus amerikai nagy házak benne egy gyönyörű kandallóval, felaprított fadarabokkal és a tőlük nem túl messze elhelyezett zoknikkal, amik arra várnak, hogy mindenféle édességgel megtöltsék őket.

Bár tény, hogy itthon nem jellemzők a 2-300 négyzetméteres, nagy belmagasságú lakások, egy ízlésesen megtervezett és jól megépített kandalló ugyanúgy jól mutat egy fele vagy harmad akkora területen is, ráadásul legfontosabb szerepét, nevezetesen, hogy összehozza a köré gyűlő embereket maradéktalanul betölti így is. Lakása válogatja, hol milyen formát ölthet, íme pár példa a teljesség igénye nélkül az ötletelés elindításához.

kandallo01.jpeg

kandallo02.jpg

kandallo03.jpg

kandallo04.jpg

kandallo05.jpg

kandallo06.jpg

kandallo07.jpg

kandallo08.jpg

kandallo09.jpg

kandallo10.jpg

Képek forrása: craftivitydesigns.com, bethanymichellhomes.com, bhg.com, houseofturquoise.com, decoist.com

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

 

süti beállítások módosítása