Menő budapesti lakások: divatosan berendezett belvárosi egy üres panel áráért

Magyarósi Csaba 2013 október 12.

Kezdem a lényeggel: Janka és családja négymillió forintért vette meg ezt a belvároshoz közeli, Rákóczi tér melletti 32 négyzetméteres lakást, aztán körülbelül még egyszer ennyit költött rá. Körülbelül nyolcmillióból megvolt tehát a projekt, ami egy külvárosi üres panel ára, ennél olcsóbb egy forintra jutó menőséget tehát még nem láttunk eddig.

Innen indultunk:

DSC07643.JPG

P1010019.JPG

Fénykép0059.jpg

És idáig jutottunk:

janka-lakas-4865-pan.jpg

janka-lakas-4858-pan.jpg

janka-lakas-4872-pan.jpg

janka-lakas-4956-Edit.jpg

Janka egyébként építészmérnöknek tanul, három évig dolgozott a kis lakásán, és most, hogy elkészült vele, akár más lakását is megtervezi, ha felkéri valaki. Sok fény, vidám színek, jó ötletek, kevés pénzből megvalósított szerethető otthon, jól elrendezett galériahálóval, használható konyhával és étkezővel, óriásinak tűnő nappalival. Jeee.

janka-lakas-4913-Edit.jpg

janka-lakas-4888.jpg

janka-lakas-4900.jpg

janka-lakas-4930-pan.jpg

A fotókat Juhász Norbert készítette.

Ha te is szeretnél átverések nélkül, a legmegbízhatóbb, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Egy nap a városban blog új szolgáltatását, az Én menő lakásomat, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket. Jankát is.

süti beállítások módosítása