Eladó 12 milliárdért Margaret Thatcher háza

Magyarósi Csaba 2016 szeptember 07.

A Vaslady 1979 és 1990 közt volt az Egyesült Királyság miniszterelnöke és elég kemény kézzel vezette az országot. Nem sokkal visszavonulása után, 1991-ben költözött ebbe a 19. századi csodás házba a Belgravia negyedben.

margaret-thatcher-georgian-style-estate-london-02.jpg

Odabent a legnemesebb anyagokat használták, olyan burkolati elemeket, amilyenekkel a brit Parlamentben is találkozol, van két XVI. Lajos korabeli kandalló és kilátás a Chester Square-re. A legnagyobb lakosztályban a második emeleten van egy nagy hálószoba, egy öltöző és egy fürdő is. Ezen kívül van még további négy hálószoba, három fürdő a harmadikon és a negyediken is, ezeket egyébként lifttel lehet megközelíteni. Ja, és van modern konyha is, tetőterasz, a szuterénben moziterem, borospince és edzőterem.

Az egész házban hét hálószobát és hat fürdőt találsz és rongyos 12 milliárdért elviheted ezt a közel 600 négyzetméteres, nagyon ízléses palotát.

Ha neked is van menő lakásod, amit bemutatnál, vagy eladnál, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása