Milyen érzés lehet egy óratoronyban élni?

szucsadam 2016 október 25.

A szokatlan otthonok versenyén előkelő helyet szerezhetne magának ez a San Francisco-i óratorony, amiben egy 280 négyzetméteres lakást alakítottak ki. 

365710eb-84cb-2f28-a4d5-db40b3c12d9b.jpg

6abf4f8e-3494-b0c4-6fc3-dd97b9f01265.jpg

A két hálószobás, két fürdőszobás, külön játékszobás otthonnál nehéz elképzelni szellősebbet, hangulatosabbat az adott környezetben. Panoráma kilátás a városra, hatalmas üvegfelületek, terasz, és ami megfizethetetlen:

mindig tudod, mennyi az idő.

A nappaliban a tévé fölé elhelyezett nagyméretű falióra mintha csak gúnyolódás lenne ehhez képest.

Nekem az egyesült államokbeli történelmi emlékek mindig is óriásmaketteknek tűntek, valami könnyen elfújható játékoknak, amiket valójában tegnap húztak fel, csak rányomták az anno 1907 táblát. Pedig ez a torony tényleg 1907-ben épült, mindössze öt évvel a Klotild paloták átadása után. Nekünk az a korszak a masszív kőtornyok ideje inkább itt Budapesten. Oké, a Klotild nem óratorony, de Budapest egyik szimbóluma az itt élőknek.

p1310543.JPG

Egyébként ha már itt tartunk, az északi Klotild tornyába lift vezet fel jelenleg, de úgy tudjuk, hogy ez a kilátás még a szálloda vendégeinek sem lehetőség. Úgyhogy ha van kétmilliárd forintunk, könnyebben nézünk ki a San Francisco-i óratorony számlapja mögül, mint a itt.

Ha valaki megvenné, a Sotheby-nál érdeklődhet. Ha megveszi, szóljon nekünk is, szervezünk medencepartit.

untitled.jpgHa te is szeretnél ilyen szuper tervezőkkel dolgozni, vagy szeretnéd, hogy a kivitelezéskor ne verjen át senki, kattints ide. Ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

süti beállítások módosítása