Hét lakásszupermenősítő ötlet GAZDAGOKNAK

Magyarósi Csaba 2017 február 23.

Menő lakást csinálni még a legsötétebb lyukból sem lehetetlen feladat, és nem is feltétlenül pénzkérdés: rettenetes végeredményre is el lehet szórni tízmilliókat, és ha van az embernek kellő képzelőereje, vagy szakképzett segítsége, akkor olcsóbb ötletekből is zseniális dolgokat lehet kihozni.

De van olyan is, amikor a pénznemszámít segít, amikor olyan ötletek állnak össze, amik pazarlóan sokba kerülnek és pont ez a pazarlás teszi izgalmassá a végeredményt.

Ilyen például az, amikor a kerted alatt tünteted el a Porschédat, ami ugye úgy kezdődik, hogy vegyél egy Porschét:

13_1.jpg

A titkos szoba is feltételezi, hogy elég nagy lakásod van ahhoz, hogy titkolózni lehessen benne, egy 43 négyzetméteres panellakásban nehéz létrehozni az ilyesmit (bár néhány zuglóiban van egy tök jó kis gardróbszoba a fürdő és a háló között, ott meg lehet próbálkozni hasonlóval):

09.jpg

Csúszdás lépcső. Le lehet csúszni rajta, értitek. A gyerekeknek persze. A felnőtteknek csak akkor, amikor nem látják a gyerekek:

04.jpg

Legófal. Egyáltalán semmilyen magyarázatot nem igényel. A Lego az univerzum legszupermenőbb dolga, szükség van rá a szupermenősítéshez:

08_1.jpg

Üvegpadló alatt csordogáló saját folyó: ilyet se szocpolból épít az ember:

06_1.jpg

Titkos gyerekszoba: a titkos szoba gazdag tulajdonosai ilyennel lephetik meg gazdag gyermekeiket. A már említett zuglói lakásban ezt úgy lehet kivitelezni, hogy a gardróbszoba a titkos szoba, míg a gardróbban található szekrényben játszhatnak titokban a gyerekek.

01.jpg

És akkor utoljára még egy titok: a titkos gardrób, ami a padlóban van. Ehhez is kell azért a négyzetméter:

12.jpg

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide És ha meg szeretnéd tanulni, hogyan alakíthatod át a saját lakásod, jelentkezz a workshopjainkra, Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

 

 

süti beállítások módosítása