A csupasz Menő Lakás

Magyarósi Csaba 2017 szeptember 28.

Jó másfél éve kezdtük a Menő Lakás projektet és azóta több tucat lakást újítottunk fel, de persze nekünk is vannak elsők, és Attiláé ott van köztük: a Bocskai úti lakás annyira a kezdet kezdetén érkezett, hogy szuper építésszervezőnk, Misi, aki jelenleg is tucatnyi felújítást fog össze vasmarokkal, akkor még bőven ráért arra, hogy Attilával napokig együtt szerelgesse a konyhabútort barátságból a konyhában: ma már örül, ha napközben be tud kapni pár falatot.

Lényeg, hogy ez az első munkák egyike, amibe még csak nem is delegáltunk tervezőt, belsőépítészt, Misi és Attila közösen álmodta meg a lakást, aminek a sorsa hónapok óta döntésre vár, mert mikor elkészült, akkor szembesültek a tulajdonosok azzal, hogy alapvetően nekik ennél sokkal több négyzetméterre lenne szükségük. Szóval most egyébként kiadó, viszont pont ezért tök jó alapanyag nekünk a mai cikkhez.

Remekül látszik ugyanis rajta, hogy milyen alapot jelenthet egy felújított lakás, ahonnan el lehet indulni.

Nézzük először, hol dördült el a startpisztoly:

És nézzük a végeredményt:

Igen, ez tényleg elég üres. Szinte semmi sincs benne, csak egy tároló, a konyhabútor, a szaniterek, egy asztalka, és néhány apróságot leszámítva kábé ennyi.

Viszont minden elő van készítve: a teraszon már ott a menő burkolat, néhány cuccot már most is el lehet rakni, a vezetékek korszerűek és arra is minden elő van készítve, hogy az ember kábelmentesen aggasson fel egy tévét a falta: ide tényleg csak be kell költözni saját bútorokkal. És azokkal lehet megadni a személyes ízt egy ilyen mindenre felkészített lakásnak.

Ti milyen színű bútorokkal dobnátok fel a kéglit?

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

 

süti beállítások módosítása