Menő budapesti lakások - Csúf lakásból gyönyörűt

szucsadam 2017 október 26.

Lakásvásárláskor kétféle út áll előttünk: vagy egy lepukkant, felújítandó lakást vásárolunk, vagy egy felújítottat, amivel már csak a bútorválasztás a munkánk. Utóbbi esetben mi is kínálunk kézzel válogatott, különlegesen jó minőségű lakásokat, de azoknak is tudunk segíteni, akik az előbbi megoldás mellett teszik le a voksukat.

Tamás, a tulajdonos így döntött, és minket bízott meg a felújítással. A lakás azonban nem egyszerűen lepukkant volt, hanem már-már ijesztő. Csak a leggyakorlottabbak, és a legjobb fantáziával ellátottak látják meg egy ilyen alapanyagban álmaik lakását:

brody8eu_2.jpg

Pedig hát:

brody8eu_3.jpg

Tamás ugyanabból a szögekből befotózta a lakást, a felújítás előtt és után. Ezzel pedig igazi ritkaságnak lehetünk szemtanúi, ugyanis míg a kész lakásokat sokszor profi fotósok, gondosan beállított helyzetből örökítik meg, a kiindulási állapotot legtöbbször mobiltelefonokkal fényképezik a tulajdonosok, ahogy esik, úgy puffan alapon.

brody2eu.jpg

brody3eu.jpg

brody4eu.jpg

brody5eu.jpg

brody6eu.jpg

brody7eu.jpg

brody9eu.jpg

brody12eu.jpg

brody11eu.jpg

brody10eu.jpg

brody13eu.jpg

brody14eu.jpg

brody1eu.jpg

screen_shot_2017-10-26_at_14_13_17.png

Ezeken a képeken egy ijesztő kiindulási alapból egy világos, barátságos lakásba váltunk át, nehéz elhinni, hogy egyáltalán ugyanarról a lakásról beszélünk. És nem azért, mert eltűnt egy válaszfal.

A lakás tervezője Ági volt, a felújítási munkákat Misi irányította.

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide.

süti beállítások módosítása