Ha már unod a klasszikusokat: alternatív karácsonyfák a menő lakásodba

Horváth Patrik 2017 december 11.

Lassan, de biztosan itt a karácsony újra, ennek első és biztos jele, hogy a bevásárlóközpontokban egyre nagyobb a tömeg és szinte mindenhol karácsonyi zene szól. Az ajándékok beszerzése olykor maga a pokol, és sajnos sok esetben a megfelelő fa kiválasztása, hazaszállítása, befaragása, majd feldíszítése se sokkal jobb mulatság. A látvány és az általa kölcsönzött hangulat persze sok mindenért kárpótol, ennek ellenére egyre többen vannak azok, akik - környezetvédelmi vagy akármilyen más indokból - úgynevezett alternatív karácsonyfát szeretnének állítani.

Ezzel a kis válogatással egyrészt nekik szeretnénk adni pár ötletet, hogy inspirálódhassanak. Van itt mindenféle papírlapból épített kisebb és nagyobb fa, fából, mécsesekből, megsárgult levelekből, műanyagból, de még összevágott havas fát ábrázoló fotóból összeállított dekoráció is.

chloethurlow_com.jpg

petagadget_com.jpg

gomommygo_nl.jpg

upcyclethat_com.jpg

karinkrut_com.jpg

12thblog_com.jpg

hometalk_com.jpg

lumberjocks_com.jpg

365greetings_com.jpg

decoist_com.jpg

viralslacker_com.jpg

thenest_com.png

casinhacolorida-simone_blogspot_hu.jpg

Képek forrása: chloethurlow.com, petagadget.com, 12thblog.com, upcyclethat.com, lumberjocks.com, viralslacker.com, hometalk.com, decoist.com, gomommygo.nl, karinkrut.com, 365greetings.com, thenest.com, casinhacolorida-simone.blogspot.hu

untitled.jpgHa te is szeretnél átverések nélkül, megbízható, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak Budapesten, kattints ide. Ha neked is van menő lakásod, és szerepelnél a sorozatban, vagy eladnád, írj nekünk egy levelet erre a mailcímre, ha eladó menő lakást keresel, katt ide. Plusz csatlakozz hozzánk Facebookon.

 

süti beállítások módosítása