Gőzerővel halad az Én Menő Lakásom verseny, itt tartunk most

szucsadam 2018 március 14.

Rendhagyó csapatbővítést kezdtünk múlt héten: azt találtuk ki, hogy egy kétfordulós játékot szervezünk, amire belsőépítészek és belsőépítész lelkületű ügyes jelentkezők munkáit várjuk. Időközben már 14-en jelezték a játék hivatalos email-címén, hogy elkezdtek dolgozni az első feladaton, egy Metrodom-lakás megtervezésén. A második fordulóban a zsüri az Én Menő Lakásom tervezői lesznek, az egészről  egy menő videó is készül.

De egyelőre koncentráljunk az első fordulóra, és ismerjük meg jobban a lakást, amit meg kell tervezni.

A 3 hektáros területen a Gém és Fogadó utcák találkozásánál 2017. és 2019. között, 3 ütemben épülő Metrodom Parkot elsősorban azoknak a családoknak, illetve pároknak tervezték, akik Dél-Pesten keresnek jó közlekedési kapcsolattal rendelkező, megfizethető árú újépítésű lakást. Az épületek egymástól távol, szellősen helyezkednek el, így a terület nagyobb része megmarad kerítéssel lezárt zöldterületnek. Ezért is ez a neve: “park”.

A szolgáltatások és a lehetőségek tehát pároknak és családoknak ideálisak: kerti játszótér, külön a legkisebbeknek, és külön a nagyobbaknak, mini KRESZ-pálya, tűzrakóhely, a 6. emelet tetején pedig egy hangulatos, “meditációs” tetőkert. A B épületben kis fitness teremet alakítanak ki, kizárólag a lakók részére, ami egész évben díjmentesen igénybe vehető. A "C" épületben egész évben használható, teraszos baba játszószoba áll a szülők rendelkezésére.

És akkor a lakásokról: valamennyi lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerttel is rendelkeznek. A kisebb lakásokon túl kiemelt figyelmet fordítottak a családi lakásokra, hogy a 2 vagy 3 gyermekesek olyan otthont kapjanak, amely nem csak a CSOK-kal történő vásárlásra alkalmas, de valóban kellemes otthonául szolgálnak a családnak. Az apróságnak tűnő dolgokra is figyeltek, mint a két fürdőszoba, a háztartási helyiség, vagy a kellően nagy konyha.

Ez pedig az a lakás, amit jelenleg is terveznek a jelentkezők:

ke_pernyo_foto_2018-03-08_11_22_53.png

Itt egy lehetséges berendezése:

ke_pernyo_foto_2018-03-08_11_22_22.png

Egy 40 négyzetméteres otthon, ahol éppen minden megfelelő méretű: a hálószoba kényelmes, de nem hatalmas, a nappaliban baráti összejöveteleket is lehet tartani, és megvendégelhetjük a családot is - de a kettő egy időben nyilván nem lehetséges -, egy kis terasz is rendelkezésre áll. Kompakt, kellemes, jó elosztású, kíváncsiak vagyunk, hogy rendezik be, és milyen burkolatokat álmodnak meg a tervezők ide a rendelkezésre álló keretből.

Ha te is jelentkeznél, még nem késő, itt minden infót megtalálsz. Küldj nekünk egy emailt azért, hogy elkezded a munkát.

A részletes Játékszabályzat ITT OLVASHATÓ. Az első fordulóban leadandó munkákkal kapcsolatos instrukciók itt találhatóak és tölthetőek le. Munkára fel, és találkozunk nemsokára egy őrült jó forgatáson!

A játékban partnerünk a Metrodom ingatlanfejlesztő.

süti beállítások módosítása