Már csak három napotok van jelentkezni a játékra, amiben a Menő Lakásom új csapattagot keres

szucsadam 2018 március 23.

Több mint három hete indítottuk útjára a legmenőbb állásinterjút, amit el tudunk képzelni. Lelkes, tehetséges tervezőket és wannabe tervezőket keresünk, akik szeretnének a csapatunk tagjai lenni. Egy olyan közösség tagjai, amit nem a hierarchia, a szabályok és a hasonló, múlt századi csinálmányok tartanak egybe, hanem a közös cél és a közös érdek.

A játék első fordulójában terveket várunk a Metrodom ingatlanfejlesztő egy most megvalósuló projektjének egyik lakására (ne feledjétek, amelyik terv a legjobban tetszik a Metrodomnak, annak készítőjének felajánlanak egy 500.000 forint értékű szerződést is a megvalósításra).

A feladat azért nehéz, mert sok minden kötött, és a rendelkezésre álló formák és minták is korlátozottak. A második fordulóban pedig szintén egy lakást kell berendeznetek, de nem ám papíron, hanem élőben, úgymond sitty-sutty. Erről egy videós tartalom is készül majd.

Eddig 24-en jeleztétek felénk, hogy dolgoztok az első munkákon, a jelentkezők egy része építész, más része nem, de mindenki lelkes. Noha a határidő jövő hétfő éjfél, ketten máris elküldték a pályamunkákat, ezekből mutatok néhány képet.

Sára a letisztult, skandináv dizájn felé vette az irányt, ez pedig a nappaliról készült 3D-s látványterven mutatja meg igazán magát:

sa_ra.png

Nikolett a zöld és sárga színeket kombinálta a lakásban a fehérrel és a szürkével, és úgy általában a természet formáit, képeit tette meg fő irányvonalnak. Úgy gondoljuk, azért, mert észrevette a Metrodom Park leírásában kihangsúlyozott kialakítást, és a természet közelségének kiemelését a három hektáros területen (itt írtunk bővebben a projektről).

pa_lya_zat_2_3d_1.jpg

Ne feledjétek: a költségvetés 3,5 millió forint, a berendezésnél pedig vegyétek figyelembe, hogy egy fiatal párnak vagy egyetemistáknak készül a lakás, így könyvek tárolására is lehetőséget kellett adni 10 folyóméter hosszban legalább, és számítani kell négy barát érkezésére is szombat esténként.

Várjuk a további munkákat, még itt van előttetek a hétvége, hajrá.

A részletes Játékszabályzat ITT OLVASHATÓ. Az első fordulóban leadandó munkákkal kapcsolatos instrukciók itt találhatóak és tölthetőek le. Munkára fel, és találkozunk nemsokára egy őrült jó forgatáson!

A játékban partnerünk a Metrodom ingatlanfejlesztő.

süti beállítások módosítása