Menő budapesti lakások: panoráma, szauna a belvárosban!

Magyarósi Csaba 2018 szeptember 25.

Robiék úgy profik, hogy az egész sztori egyáltalán nem úgy indult: a feleségével kitalálták, hogy átalakítanak, majd értékesítenek egy lakást, aztán ebbe úgy belejöttek, hogy azóta sem bírják abbahagyni. Csak most már sokkal gördülékenyebben megy a munka, sokkal gyorsabban találják meg a jó megoldást és a lakáshoz passzoló stílust: így születnek a profik.

dsc07283.jpg

A Bajcsyn található lakás a sokadig a sorban, színeiben, anyaghasználatában emlékeztet is a korábbiakra, de mégis tök más mindegyik kégli, hiszen az arányok, meg a szobák száma, meg a nehézségek, amikből egy régebbi bérházban mindig akad.

Mondjuk itt inkább az előnyöket látod rögtön: kiszállsz a liftből és rögtön ott van előtted a Parlament és a Bazilika teteje.

dsc07300.jpg

Itt már gyanút fogsz, hogy nem egy sötét lukba lépsz be, de a várakozásokat alaposan felülmúlja ez a látvány:

dsc07256.jpg

dsc07257.jpg

A kettő közt meg ott van az ötödik emeleti, 66 négyzetméteres, két hálószobás, két fürdőszobás, külön vécés lakás.

Röviden: minden szoba klímázott, a fürdőkben padlófűtés van, a redőny elektromos, van biokandalló, bármit is jelentsen ez, van cirkó, gépesített konyha és van szauna.

Az. Szauna.

dsc07245.jpg

A lakás meleg-bézs színei tök jól esnek ebbe a hirtelen őszbe, a terek kellően tágasak, egy csomóan beférnek ide.

dsc07260.jpg

dsc07262.jpg

dsc07266.jpg

Hogy kik, azt pontosan nem tudom, igyekeztem Robiból kiszedni, hogy pontosan milyen embereket képzelnek el vásárlónak, luxuskörülmények közé vágyó családokat vagy szvingerezésre nyitott, kommunában élő párokat, mert a két hálószoba két fürdővel legalábbis igényel négy embert, persze beköltözhet egy pár is, aminek a tagjai nincsenek jóban egymással.

Robi szerint egyébként mindegyik vevő más, képtelenség előre kitalálni, hogy pontosan ki veszi majd meg ezt a lakást.

Az ár egyébként 79 millió forint, akinek megtetszett, ide kattintva tud érdeklődni.

süti beállítások módosítása