Nyertest hirdetünk a MagNet Bankkal közös jótékonysági akciónkban

szucsadam 2022 szeptember 14.

Július végén hirdettük meg, hogy a MagNet Bankkal közösen jótékonysági akciót hirdetünk. Ebben az volt az érdekes, hogy az egész ügy nem is ennek indult, de egyszerűen ahogy haladtak a tárgyalások, a MagNet és az Én Menő Lakásom csapata is valahogy ebben látta a legjobb közös munkát. Segíteni másoknak.

Azóta rengeteg minden történt. Először is sokan jelentkeztek emailben, leírva azt, hogy milyen módon tudnánk jól elkölteni náluk ötmillió forintot. Csaba videója alatt is sokan kommenteltek, tippeket adva nekünk olyan szervezetekre, ahol a pénzhiány miatt esetleg épp egy ilyen segítség jönne jól. Végül egy 23 nevezőből álló listát néztünk át, és vizsgáltuk meg minden esetben, hogy hol lehet optimális a mi megjelenésünk.

A szavazatok alapján kialakult egy shortlist. Ebben a Hungária Általános Iskola és Kollégium hálószobái, a BMSZKI Rákosszeg park Családok Átmeneti Otthona, a dél-pesti régió hátrányos helyzetű gyerekeivel foglakozó Kompánia és a a feleslegessé vált értékek megfelelő helyre szállításával foglalkozó Adománytaxi is szerepelt. Bármelyiküknek szívesen segítettünk volna, ahogy a teljes lista valamennyi nevezője megérdemelné, hogy több pénzből gazdálkodva többet segíthessenek. Mégis kellett egy nyertes.

Végül arra jutottunk, hogy a nyertes a

BMSZKI Rákosszeg park Családok Átmeneti Otthona,

ahol egy használaton kívüli alagsori helyiségből varázsolunk valami olyat, ahol a családok otthonosabban érezhetik magukat életük egy olyan szakaszában, amikor minden segítségre szükségük van.

Ezenkívül kiderült, hogy a jótékonyság nagyon is ragadós. A projekt hírére több felajánlás is érkezett a felhasznált anyagokra és médiaeszközökre, valamint a kivitelezők közül is többen jelezték, hogy nem fogadnak el munkadíjat. 

magnet_logo_copy.png

Nemsokára jelentkezünk a részletekkel, egyúttal köszönjük a MagNet banknak, hogy beindította ezt a folyamatot, nagylelkű ajánlatuk dominóhatást indított el. A bank KAP programjában egyébként mindenkinek lesz lehetősége segíteni, aki most kimarad :)
süti beállítások módosítása