FALON KÍVÜL - Így oldottuk meg, hogy NEM VÉSHETTÜNK!

szucsadam 2023 december 15.

Egy egyetemista lánynak készült ez a lakás, amit a megbízóink eleve felújítva vettek. Ez egyrészt kellemes érzés a vevőnek, mert nem kell látnia az új lakását szétbombázva, másrészt baromi sok kötöttséget jelent.

A felújítás során ugyanis számos kérdésre kell választ adni, és az igények rajzolják ki a válaszokat.

És vajon honnan tudhatják a felújítást végzők azt, hogy milyen igényei lesznek a lakás későbbi tulajdonosának? Sehonnan.

Amikor megkerestek minket, hogy rendezzük be, és álmodjunk meg egy végső ruhát a lakásnak, az első kérdésünk ez volt:

Vésni szabad?

A válasz:

Nem.

Így mit tehetünk, ha a felújító csapat a tér bal oldalára álmodta meg a tévét, mi pedig a jobb oldalon láttuk ésszerűnek? Átvezetjük a kábelt a falon kívül. Látjátok? Nem, mert asztalossal készíttetünk egy keretet, ami az étkezőt és a nappali többi részét is elválasztja, egyben megtöri a hosszúkás tér metróalagútszerű érzetét.

1a_1.jpg

6_22.jpg

3_18.jpg

Néhány előtte utána fotó:

1b.jpg

1a_1.jpg

2b_2.jpg

2a.jpg

4bb.jpg

4a_1.jpg

5b.jpg

5a_1.jpg

6b.jpg

6a_1.jpg

ke_pernyo_foto_2020-10-27_11_45_29.pngGyertek a Menőlakásom Instagram oldalára, ahol sok képet osztunk meg, és folyamatában láthatjátok a készülő projektjeinket.

A hálóban korábban az ágy felett a falon kábé egy méter magasan egy csúnya olvasólámpa volt, ebből kellett megoldanunk a kétoldalra valami jól kinéző megoldást. A képen középen láthatjátok a kiállást takaró kör alakú dobozt, onnan pedig falon kívül mennek a vezetékek. A falfestéssel megoldottuk, hogy ez ne legyen zavaró.

19_5.jpg

18_5.jpg

3a_2.jpg

12_10.jpg

11_9.jpg

10_10.jpg

5_18.jpg

8_11.jpg

4_16.jpg

A hálóban a beton lámpatesteket, valamint a bútorokat is a természetesség jegyében választottuk ki, mindezt egy bohém stílus részeként. A háló másik oldalán az amorf tükröt nagyon szeretjük.

untitled.jpg

Tekla az Én Menő Lakásom tervezője. Keress minket, ha neked is van felújításra váró lakásod, és szeretnél átverések nélkül együtt dolgozni valódi szakemberekkel, és megbízni azokban, akik a lakásoddal foglalkoznak. 

süti beállítások módosítása