Hogyan készül egy igazán menő lakás? ELŐTTE - UTÁNA és KÖZBEN képek!

szucsadam 2024 június 02.

Minden komoly folyamat minimum három szakaszra oszlik. Bevezetés, tárgyalás, befejezés. Munka, pihenés, szórakozás. Gyűjtés, értékelés, következtetés. Tervezés, fejlesztés, tesztelés. Előétel, főfogás, desszert.

A felújítások esetében ezek a következőképp néznek ki: Kiindulási állapot:

1a_0_5x.jpg

 

1b_0_5x.jpg

Felújított állapot:

1c_0_5x.jpg

Kiindulás:

10a_0_5x.jpg

Bontás közben:

13a_0_5x.jpg

Felújított állapot:

13b_0_5x.jpg

Valószínűleg nincs még egy olyan munkafolyamat, amelynek a második fázisa visszalépésnek tűnne az előtte lévőhöz képest. Az induló állapot ugyanis lakható! Csúnya, de lakható... A középső viszont egyáltalán nem!! Hogyan lesz ebből valaha kész lakás!!???!?!?

Jövőbeli ügyfeleinknek ilyen vizuális összehasonlításokkal szeretnénk bemutatni, mire számíthatnak. Meg akarjuk mutatni, hogy igen, a végeredmény csodálatos lesz, de a bontás és festés között nehéz lesz elhinni, hogy valaha is lakni lehet majd ott.

15a_0_5x.jpg

15b_0_5x.jpg

16a_0_5x.jpg

16b_0_5x.jpg

2a_0_5x.jpg

ke_pernyo_foto_2020-10-27_11_45_29.pngGyertek a Menőlakásom Instagram oldalára, ahol sok képet osztunk meg, és folyamatában láthatjátok a készülő projektjeinket.

2b_0_5x.jpg

4b_0_5x.jpg

4c_0_5x.jpg

És hogy minden simán megy-e? Nem. Mindig akadnak váratlan problémák, de még sosem volt olyan, hogy ne oldottuk volna meg őket.

Nyugalom.

Nincs ok a pánikra, a végeredmény jó lesz. Amikor elcsendesedik a felújítás okozta stressz, béke és elégedettség következik. A minőség nem csak a külső megjelenésben rejlik – bár ezeken a képeken nem látszik –, hanem a felszín alatt is megvan, és egyben tartja a szépséget.

Mert elérni a szépséget egy dolog. Megtartani sokkal nehezebb. Mi viszont így dolgozunk.

untitled.jpg

Tekla az Én Menő Lakásom tervezője. Keress minket, ha neked is van felújításra váró lakásod, és szeretnél átverések nélkül együtt dolgozni megbízható szakemberekkel, akik végig fogják a kezed az úton. 

süti beállítások módosítása